Retsudvalget 2015-16
REU Alm.del Bilag 405
Offentligt
1661129_0001.png
Til Justitsministeriet, Politiet,
folketingets retsudvalg mv
kl 1354
Protest over at blive anholdt og trukket over vejen af politiet i strid med
grundloven. Jeg vil have erstatning.
For en times tid siden blev jeg mod min vilje slæbt skrigende over et vejkryds
ved Kronprinsesgade/Gothergade krydset af politibetjent Chris Dalgård
BO880 mm.. Jeg var med i en demonstration mod den måde man behandler
kvæg og producerer mælk på. Vi var fredelige, lovlige og stille da politiet kom
og ville fjerne os da de sagde at vi ikke måtte være ved indgangen til Konges
Have hvor Arla havde en demonstation om hvor sund mælk er selvom man
bliver dummere af at drikke mælk (se ugeskrift for læger).
På den baggrund mener jeg sagen er en parallel til Tibet sagen hvor politiet
også støtter pengene fremfor de rettigheder man har efter grundloven som
politiet overtræder bevidst og mod bedre vidende
Det hele blev filmet af en norsk fotograf - Taidi - Anneli Koivisto Bech,
[email protected]
og sagen vil selvfølgelig blive lagt ud på nettet for at
vise hvor føjelig og utroværdig og ulovlig det danske politi opfører sig. Det er
Arlas forlængede arm i strid med folkesundheden. De lande der drikker mest
mælk har højst dødelighed.
På den baggrund opfordrer jeg politiet til at give umiddelbar tilladelse til at
demonstrere igen foran indgangen til Kongens have - ring
28390891
nu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------Søndag den
28- 08 2016--
kl 13 06-
Magtfordrejning i politiet mv
I dag søndag blev jeg anholdt igen inde i Konges have. Politiet skubbede mig
ud af haven anført af politibetjent
e 2167 og episoden blev også filmet hvor politiet sagde - til kameraet - at
hvis bliver delt er det ulovligt .
Min forbrydelse bestod i at jeg uddelte flyers i Konges Have stille og
roligt som vel er lovligt her i landet. Men ak pengefolkets mælkepoliti greb fat
i synderen og førte mig med skub og tilråb ud af haven og forbød mig at
komme i haven idag. De var 4 mand 2 fra politiet og 2 vagter der sagde at
resturanten ikke ville servere for mig - men det var løgn vagterne sagde til
REU, Alm.del - 2015-16 - Bilag 405: Henvendelse af 30/8-16 fra Emil Bier vedr. Arlas Mælkepoliti overholder ikke grundloven
resturanten at de ikke skulle servere for mig. Jeg mener at jeg har været udsat
for magtfordrejning og politiet og vagterne tiltog sig en kompetance som var
usaglig, ulovlig og opportunistisk.
Jeg skulle rette mig efter havens regler at jeg skal rette mig efter de
anvisninger man får - men vel ikke hvis man får anvisninger uden nogen
anden grund end de saglige...... er det magtfordrejning ?
På den baggrund vil jeg have erstatning af slots og ejendomsstyrelsen og
politiet for at anholde mig og fordreje love og regler begå magtfordrejning til
Arlas fordel. Gør politiet alt for de store ?? Er det USSR hvor staten altid har
ret ?? Kan vi skrotte grundlov mm ? Er vi i Rusland nu ??
9.3.5. Magtfordrejning
Der må ikke tages uvedkommende hensyn eller inddrages usaglige kriterier, når der skal træffes
en afgørelse. Forvaltningen er således begrænset i valget af kriterier (hensyn), idet visse kriterier
(hensyn) ikke lovligt kan indgå som grundlag for den foreliggende afgørelse. Det må afgøres
konkret i den enkelte sag, hvilke kriterier og hensyn der lovligt kan inddrages.
I den forbindelse må man fx se på retsgrundlagets (lovens) formål, som det kommer til udtryk i
formålsbestemmelser eller i lovens bemærkninger.
Arla og staten prøver at bilde folk ind
at mælk er sundt men det er ikke sandt
se her hvordan staten og Arla bevidst
taler usandt for at beskytte
mælkeindustrien:
DTU prøver at undertrykke mælkekritik med
løgne
DTUs fødevareinstitut udgav i nov 2010 en rapport om mejerivarer. Heri konstaterde man at mejerivarer var
sunde og det blev sendt ud i 33 medier. Emil Bier læste rapporten og skrev efter 2mdrs arbejde en rapport
som viste at DTUs rapport var uhæderlig næsten hele vejen igennem. Man havde underrapporteret
sygdomme i forbindelse med meejrivarer op til ca 100 - 200 gange. Derpå sendte Emil Bier rapporten ind til
REU, Alm.del - 2015-16 - Bilag 405: Henvendelse af 30/8-16 fra Emil Bier vedr. Arlas Mælkepoliti overholder ikke grundloven
Udvalget for videnskabelig uredelighed under forskningsministeriet med en kopi til DTU. herpå
ringede DTU jurist til forskningsministeriet , ja læs her:
For 10 år siden døde Emil Biers kone af kræft. Det står der i hvert fald i et
internt notat, som fuldmægtig Lene Kløcker Knüppel fra Videnskabsministeriet
skrev den 7. januar 2011 på baggrund af to telefonsamtaler med chefkonsulent
Susanne Schultz i DTU Fødevareinstituttet.
Sagen er bare den, at Emil Bier, som er opfinder og bor på Østerbro i
København, aldrig har været gift. Og han har heller aldrig haft en kæreste, der
er død af kræft, eller som har drukket meget mælk.
- Det er absurd og helt surrealistisk. Nærmest som en ond drøm, siger Emil
Bier .
Når Lene Kløcker Knüppel og Susanne Schultz overhovedet talte sammen om
Emil Bier, var det fordi, han havde klaget over en rapport,
som DTU Fødevareinstituttet udsendte i september 2010.
Rapporten, som hed "Vidensgrundlag for rådgivning om indtag af mælk,
mælkeprodukter og ost i Danmark, 2010" konkluderede, at det er "passende"
for personer over to år dagligt at indtage mælkeprodukter der svarer til en
fjerdedel til en halv liter, når kosten i øvrigt lever op til de almindelige kostråd.
Da Emil Bier mener, at rapporten på en lang række punkter er manipulerende
og konsekvent ignorerer alle de forskningsresultater, der taler imod, at voksne
indtager mælkeprodukter, sendte han en klage over rapporten til
Videnskabsministeriet og bad om at få rapporten behandlet af Udvalgene vedr.
Videnskabelig Uredelighed (UVVU).
Efter at klagen var blevet afvist, søgte Emil Bier aktindsigt i dokumenterne i
sagsbehandlingen.
Her faldt han over notatet med oplysningen om, at hans kone skulle være død
af kræft for 10 år siden, fordi hun ifølge Emil Bier havde drukket for
meget mælk.
- Jeg blev meget forundret. Det er ren løgn, siger Emil Bier.
Han er ikke i tvivl om, hvad der var formålet med de urigtige oplysninger.
REU, Alm.del - 2015-16 - Bilag 405: Henvendelse af 30/8-16 fra Emil Bier vedr. Arlas Mælkepoliti overholder ikke grundloven
- Det er selvfølgelig et forsøg på at fremstille mig som en utroværdig
kværulant. Men det viser jo i stedet, hvor korrupt og utroværdig de danske
myndigheder er, siger Emil Bier.
Han har nu anmeldt sagen til Statsadvokaten.
- Det her vil jeg ikke finde mig i. Der står i Straffeloven, at det er strafbart at
videregive urigtige oplysninger om en anden person til en offentlig myndighed
siger han.
Chefkonsulent Susanne Schultz siger, at hun beklager sagen.
- Ved du hvad, jeg har fået nogle misinformationer. Og det har jeg selvfølgelig
tænkt mig at skrive til Emil Bier.
Kan du fortælle, hvor du har informationerne fra?
- Det kan jeg ikke huske. Måske på nettet, men det kan jeg ikke huske.
Det er ikke noget, som du selv har fundet på?
- Nej, ved du hvad ... nej, det er det ikke. Jeg ser meget nødig, at denne her
misforståelse bliver bygget op til et eller andet stort. Selvfølgelig vil jeg
orientere Emil Bier om, at der er en misforståelse ... ja ... jeg fatter ikke engang
... ja, sådan er det bare. Der er altså ikke nogen historie i det her, siger Susanne
Schultz.
Professor i offentlig ret Claus Haagen Jensen kalder det "en alvorlig fejl".
- Man må jo ikke under nogen omstændigheder skrive urigtige oplysninger i et
offentligt notet. Her burde den pågældende person, som gav oplysningerne
have vidst bedre. Hun kan ikke undskylde sig med, at hun er blevet
misinformeret. Hun skal naturligvis sikre sig, at oplysningerne er rigtige, før
hun viderebringer dem til en anden offentlig myndighed. Det er absolut meget
kritisabelt, siger Claus Haagen Jensen.
her er Emil Biers rapport om DTUs troværdighed:
REU, Alm.del - 2015-16 - Bilag 405: Henvendelse af 30/8-16 fra Emil Bier vedr. Arlas Mælkepoliti overholder ikke grundloven
1661129_0005.png
DTUs Fødevareinstitut øger dødeligheden
væsentligt - de lyver og narrer hele befolkningen
med falske råd
>
> Fortæller ensidigt at mejeriprodukter er sunde, det er ren propaganda.
>
> Er DTUs fødevareinstituttet betalt af landbruget ?
>
>
>
>
> af Emil Bier
>
>
> DTUs fødevareinstitut ser ud til at være en ren utroværdig propagandacentral for mejerierne:
>
> Danske forskere har længe sagt at tobaksrygning/alkohol er vores største svøbe, men de har glemt at mælkefedt giver ca 8
x større dødelighed i lande med højt indtag af mælkefedt i forholdet til lande med lavt indtag (Japan).(WHO statistik: J.
Internal Med 1989, 225 Suppl 1 39 - 44).
>
> At danske forskere fremkommer med en rapport som konkluderer at man skal have 2 - 3 portioner mælk, mælkeprodukter,
ost svarende til 1/4 - 1/2 liter mælk virker utroværdigt, idet mejeriprodukter netop indeholder mættet fedt- mælkefedt.
Nedenstående rapport har netop denne konklusion (side 70).
>
>
> I en rapport benævnt "Vidensgrundlag for rådgivning om indtag af mælk, mælkeprodukter, ost i Danmark 2010" af DTUs
fødevareinstitut og gengivet i mindst 33 forskellige medier er næsten alle konklusioner og referencer vildledende og i strid
med litteraturen. Der er tale om et rent propagandaskrift som fremstiller mælk som et sundt levnedsmiddel. Man har
simpelthen glemt , udeladt og forvrænget de fleste resultater, så de fleste resultater fra verdenslitteraturen slet ikke ses
benyttet - hvis de går imod instituttets industri opfattelse af mælk mv. En af rapportens forfattere, Anne Marie
Beck, anbefaler således undervægtige at indtage sødmælk og snyde lidt ved at hælde fløde i sovsen
(24.11.2003,
Mejeriforeningens, seminar).
>
>
> Fødevareinstituttet siger at ost er sundt - det er ukorrekt
>
> I fødevareinstituttes konklusion står der at mælk og ost er en integreret del af dansk madkultur og et fornuftigt islæt i
kosten. Man skriver at et lavere indtag af mælk end 250 ml giver risiko for utilstrækkeligt indtag af kalcium. Men glemmer at
berette at DK har en ekstrem høj risiko for knoglebrud fordi vi indtager for meget protein herunder mælke og kød
produkter.Man opfatter mælkeprotein som et godt næringsstof, selvom mælkeprotein, ost er det mest knoglebeskadigende
fødevare man kender. Når noget er negativt som mættet fedt - omtaler rapporten det fx således: "Men mælk og ost er også
væsentlige bidragydere til mættet fedt og transfedtsyrer" (konklusionen side 69).
>
> Selvmodsigende rapport om knogleskørhed
>
> Man beskriver mælk og ost som vigtige kilder til energi, protein og fedt. Og man beskriver at mælk og ost er væsentlige
kilder til et iøvrigt lavt indtag af transfedtsyrer - samtidig med at man i tabellen skriver at transfedtsyreindholdet fra ost og
fedt udgør 48 % af alle transfedtsyrer man indtager med kosten !(Side 12). Man glemmer at der er en direkte sammenhæng
mellem animalsk fedt (mælkefedt og kødfedt) og dødelighed. Således har DK ca 23 x højere risiko for brystkræftdødelighed
end El Salvador ("The China Study", side 85). Og da mælke og kødprodukter indeholder mættet fedt er det nok en svær
opgave at fortælle befolkningen at det er sunde fødevarer, idet også proteinerne giver knogleskørhed og at ost er det mest
knoglebeskadigende fødevare man kender det giver mest syre til kroppen og syreindholdet i blodet gør blodet så surt at for
hver gram animalsk protein man indtager taber man ca 1 mg calcium. De lande der indtager mindst animalsk protein er også
de lande der har den laveste risiko for knoglebrud, DK har således den 4 højeste risiko for knoglebrud ud af 33 lande med al
den mælk og ost vi konsumerer. Danske læger anbefaler ost mod knogleskørhed selvom ost er den fødevare der giver mest
knogleskørhed - har højst PRAL værdi - en værdi for syreproduktion. Fødevarestyrelsen har nægtet at svare på hvorfor vi har
REU, Alm.del - 2015-16 - Bilag 405: Henvendelse af 30/8-16 fra Emil Bier vedr. Arlas Mælkepoliti overholder ikke grundloven
en så høj risiko med al den ost og mælk vi konsumerer og hvorfor de anbefaler ost og mælk - mod knogleskørhed! Man
nævner ikke med eet ord at mættet fedt er den største faktor for dødelighed her i landet idet det giver kræft og
hjertesygdomme og ca 80 andre sygdomme se "No milk" på nettet.Hvis man indtager grøntsager og særlig spinat kan man
modvirke syren i kroppen.
>
> En hollandsk forsker, D. Kromhout konkluderer at en diæt med lavt indhold af mættet fedt (kød og mælkefedt) og
transfedtsyrer nedsætter risikoen for hjertesygdomme. ((Pub Health Nutr. 2001, april 4, 2b 441 - 57).
>
>
> Man bliver sundere ved at undgå mælk og mejeriprodukter
>
> En gennemgang af verdenslitteraturen af Amy Lanou, i afdelingen for Health og Welness, universitetet i North Carolina
hedder det:
> at knogleskørhedsrisikoen er størst i lande der indtager mest kalk, mælkeprodukter og animalsk protein.
> at mælkeprodukter ikke ser ud til at hjælpe på knoglebruds risiko
> at man får prostatakræft og æggestokke kræft og autoimmune sygdomme af mælk og mejeriprodukter
> at man bliver sundere hvis man undgår mælk og mejeriprodukter
> (Am Clin Nutr 2009;89, suppl 1638S - 42S)
>
> Jeg gennemgår her nogle af de misinformationer fødevareinstituttet bringer i deres propaganda. Noget tyder på at deres
sprogbrug fx ordet myter - kommer direkte fra mejerierne som anvender samme ordvalg når de skal beskrive deres version af
virkeligheden.
>
>
>
> Fødevareinstituttes usandheder:
>
> 1.
> Om prostatakræft hedder det at der er op til 2,2 gange risiko for denne kræfttype ved indtag af mejeriprodukter , men det er
ikke korrekt der er op til ca 100 gange større risiko for prostatakræft ved højt indtag af mælk (Int. J.Cancer 98,262,-
267, 2002).
>
> 2.
> Om endetarmskræft mener det statsbetalte fødevareinstitut at der er en nedsat risiko (side 69), men de glemmer at der er ca
8 gange større risiko i en oversigt over 28 lande og deres indtag for at dø af endetarmskræft.( Nutr. and Cancer 55,(2), 151-
156, 2006).
>
> 3.
> Om metabolisk syndrom, blodtryk, sukkersyge, lipid(fedt) sammensætning fremgår det af fødevareinstituttets "information
at risikoen for metabolisk syndrom er ca 0,8 x ved indtag af mejeriprodukter - altså en lavere risiko, mens der i litteraturen er
refereret op til 30 x risiko ved højt indtag af mælk (Diabetes Care 14, 1991, 1081 - 83).
>
> 4.
> Om hjertesygdomme ses gennemsnitligt ingen sammenhæng mellem mejeriprodukter og sygelighed, mens der i litteraturen
er beskrevet en ca 9 gange større dødelighed ved højt indtag af mælkeproteiner (Finland) i forholdet til lande med lavt indtag
(Japan).(Int. J Cardiology, 33, 1991, 191 - 198.)
>
> 5.
> Man skriver at det er en myte at proteiner gør blodet surt. "Ingen fødevarer kan ændre kroppens overordnede syre base
balance, selvom pH godt kan variere lokalt i fæces og urin". Men der er en direkte sammenhæng mellem indtag af animalsk
protein i mange lande og frakturrisiko og de lande der får mindst protein (syre) har op til 200 gange lavere risiko for frakturer
- knoglebrud (Calcif tissue 1992, 50, 14 - 18). Der findes mange beskrivelser i litteraturen af de mekanismer der gør blod surt
ved højt indtag af proteiner (aminosyrer) - men man mener det modsatte på DTUs fødevareinstitut! I en tysk undersøgelse
anbefales der at man indtager mindre kød ,ost ,mælk, æg, fisk, brød og spiser flere grøntsager for at gøre blodet mere basisk -
det beskytter skelettet, mens den første fødevaregruppe er med til at opløse skelettet (PRAL er et udtryk for syre
/baseindhold i fødevarer). (Pub Health Nutr. 2008, Mar, 11 (3) 300 - 6). Desuden skriver man at "et lavt indtag af
mejeriprodukter muligvis medfører en øget risiko for frakturer", men fødevareinstituttet skylder os en forklaring på at netop
mejerivarer - ost - har den højeste PRAL værdi (syretal) og disse fødevarer giver maksimal opløsning af skelettet, mens
spinat og grøntsager giver baseoverskud. Jo flere planteproteiner man spiser i forholdet til animalsk protein (mælke og
kødprotein) jo lavere risiko har man for hoftebrud ( Hvad er det du drikker, 2010, side 43). Proteiner gør blodet surt, men kan
neutraliseres fra kalcium i skelettet. (American Journal of Clinical Nutrition, 1995; 61 (4) ).
REU, Alm.del - 2015-16 - Bilag 405: Henvendelse af 30/8-16 fra Emil Bier vedr. Arlas Mælkepoliti overholder ikke grundloven
1661129_0007.png
>
> 6.
> Man kan ikke se nogen sammenhæng mellem indtag af mejeriprodukter og sklerose: "man kan ikke konkludere vedrørende
multipel sklerose", mens der er beskrevet en ca 200 større risiko for højt indtag af komælk og
sklerose (Neuroepidemiology,1992, 304 - 12) eller ("the China Study" side 197).
>
> 7.
> Man skriver at mejeriprodukter giver ringere risko for diabetes, men glemmer at Finland har ca 15 gange så høj risiko for
diabetes som Japan idet indtaget af mælk (gram A1 betakasein) og diabetes ser ud til at følges ad jo mere mælk jo mere
diabetes ( Hvad er det du drikker? 2010, side 51).
>
> 8.
> I rapportens konklusion kan man ikke finde nogen konklusion på om mælk skaber æggestokkræft. Man har glemt at der i
en oversigt over 32 lande er ca 5 gange lavere risiko for denne kræftform hos lande der drikker lidt mælk. (Am J. Epidemiol.
Vol 130, no 5 1989 904 -909)
>
> 10. Mælk øger risikoen for tidlig pubertet. (Medical Hypoteses, 72, 2009, 631 -639)
>
> Sammenfattende kan kan konkludere at fødevareinstituttet har filtreret næsten alle negative referancer om mejeriprodukter
væk. Man taler ikke om PRAL, men afviser - i en faktabox - at animalske proteiner giver syreoverskud. Man kommer til
positive resultater i næsten alle tilfælde og glemmer underdriver og selekterer så det passer ind i mejerisektorens krav en
sektor der nok bidrager væsentligt til instituttets økonomi.
>
> Man glemmer at dødeligheden i 40 lande er direkte sammenhængende med indtag af mælk. (Cirkulation, 1993, 88,
2771-
2779).Således
er dødeligheden over 5 gange større i Finland end i Frankrig og mælkeindtaget er da også betydlige lavere i
Frankrig - man glemmer at virkeligheden ikke skabes ude på en fødevarebetalt institut.
>
> Man kan ikke finde særlig gavnlige eller skadelige stoffer i mælk (konklusion side 70). Man har ikke fundet ud af at mættet
fedt (mælke og kødfedt) slår de fleste danskere ihjel. Man kender ikke noget til at Danmark har den højeste risiko for
testikelcancer ud af 10 lande (Environ Health Perspectives vol 104 suppl 4 aug 1996 741 - 803) og man har ikke identificeret
eet stof som er skadeligt som førnævnte artikel er fuld af.
>
> Man glemmer hovedbudskabet : at mættet fedt øger dødeligheden væsentligt, det omtaler fødevareinstituttet ikke med eet
ord. Men man fortæller at alle de stoffer der findes i mælk er uskadelige, man glemmer mættet animalsk fedt, blødgørere,
dioxin, østrogener, transfedtsyrer, allergi, laktose intolerance, mad cow syndrom, pesticider etc. se fx "No Milk" hvis du vil
vide mere. Man fortæller ikke at man kan undgå ca 98 % af alle fedtopløselige gift stoffer som dioxin, blødgørere mv ved at
spise vegetarisk mad i modsætning til kød og mælkeprodukter. Sandheden er nærmere at det eneste sunde stof i mælk er vand!
>
> Det er for dårligt at et statsbetalt institut lader sig spænde for mælkeindustriens propagandavogn - den med en halv
litermælk om dagen kunne blive fulgt op med information hvorfor DK har en ekstrem høj risiko for knoglebrud - men det
ville måske ødelægge lidt at skrønen med at mælk er sundt og hvem vil det?
DTUs fødevareinstitut, rektor, vil ikke oplyse hvem der har finansieret og taget initiativet til denne rapport. Man kan ikke få
aktindsigt i dens tilblivelse men direktøren bliver "rådgivet" af bl a en højt placeret Arla mand.
Jeg har ingen interesser i fødevareindustri, men det harDTUs fødevareinstitut idet ca 50 % er finansieret udefra- men af
hvem kan man ikke få oplyst.
--
Emil Bier
63, Randersgade,
2100, Ø
Copenhagen
Denmark
tel;0045
28390891