Program for Bocuse d’Or europamesterskab, Budapest 2016
Tirsdag d. 10. maj
Ankomst til Budapest tirsdag den 10. maj om aftenen. Indkvartering på hotel.
Onsdag d. 11. maj 2016 Konkurrencedagen for Morten Falk
Kl. 9.00
Ankomst til SIRHA (international fødevare- og udstyrsmesse). Miljø- og Fødevareudvalget
følges med Miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen.
Modtagelse
af ministeren og Miljø- Fødevareudvalget af repræsentant fra Bocuse d’Or Lyon,
Akademiet Bocuse d’Or Danmark formand Ritt Bjerregaard, repræsentant fra den danske ambassade i
Budabest og HORESTA formand Jens Zimmer Christensen.
Reception (morgenkaffe)
i VIP området på sponsorstand.
Kort rundvisning på messen på udvalgte områder.
Messen er en international fødevare- og
udstyrsmesse for HORESTA-segmentet, hotel, restaurant, storkøkkener, detailhandel, bagere, slagtere
mv. med 20.000 besøgende.
Bocuse d’Or konkurrencen er en del af SIHRA-messen og afholdes som den centrale event.
kl. 9.30 (ca. tid).
”Kampstart” for Danmarks kandidat Morten Falk og assistenten Emil Rodam (Bocuse
d’Or konkurrencen starter
kl. 08.00).
Kl. 10.30
Man kan frit vælge at gå mellem Bocuse-hallen og den øvrige messe, men man bør være på
tilskuerpladserne fra ca. kl. 10.30. Miljø- og Fødevareudvalget vil opholde sig på tilskuerpladserne
sammen med de øvrige danske supportere.
Kl.12.00
Der organiseres et traktement for udvalget til frokost i VIP-området.
Kl.13.00
Retur til tilskuerpladserne.
Kl. 13.30
Morten Falk præsenterer fiskeretten (ca.- tid).
Kl. 14.00
Morten Falk præsenterer kødretten (ca. tid).
Kl. 15.45
Konkurrencen slutter.
AKADEMIET BOCUSE D’OR DANMARK /ACADEMY BOCUSE D’OR DENMARK
www.bocusedor.dk Vodroffsvej 32, 1900, Frederiksberg C; Mads Marschall, [email protected], Tlf. 21 61 42 23