Tak for spørgsmålet.
Jeg vil indledningsvis sige, at jeg altid er parat til at diskutere, om vi kan gøre tingene bedre.
Og der er ikke mindst på integrationsområdet, hvor udfordringerne er massive, altid grundlag for også at tage den her diskussion.
Jeg vil dog starte med at sige, at jeg ikke i lighed med spørgeren synes, at det giver mening at tale om ikkevestlig indvandring som noget, hvor alt er det samme.
Vi får relativt mange indvandrere til Danmark, også af ikkevestlig baggrund, der kommer her for at arbejde, bidrage til det danske samfund, betale skat og i øvrigt indgå aktivt på alle mulige niveauer i vores samfund.
Vi har jo i fællesskab lavet en stor reform om international rekruttering, hvor vi helt målrettet har hjulpet danske virksomheder til at kunne rekruttere arbejdskraft uden for EU til de områder, hvor det er nødvendigt.
Vi slog i øvrigt i den forbindelse i fællesskab fast, at arbejdskraft, som vi selv har, ikke mindst af ufaglært karakter, ønsker vi ikke at rekruttere fra tredjeverdenslande.
På samme måde skal man jo også passe en lille smule på med ikke at generalisere, når vi taler om flygtninge, for der er et historisk højt antal flygtninge på verdensplan, og det smitter selvfølgelig også af på Danmark.
Vi tager den andel, vi skal tage, og det ønsker vi også at gøre.
Samtidig er vi meget opmærksomme på, at tingene skal kunne fungere ude i landets kommuner, hvorfor vi har strammet op på asylområdet, i øvrigt med opbakning fra Dansk Folkeparti.
Hvorfor siger jeg det her?
Jo, det gør jeg, fordi antallet, både hvad angår flygtninge og familiesammenførte og indvandrere i det hele taget, har en betydning for vores evne og kapacitet til at kunne integrere dem, og derfor er antalsdiskussionen selvfølgelig væsentlig, både når vi taler indvandring, og når vi taler flygtninge.