Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri 2014-15 (1. samling)
FLF Alm.del
Offentligt
BILAG 1 - Kontrolhistorik Kongsted Slagteren, detail:
Første ordinære kontrol i virksomheden den 22.10.2013: Ingen anmærkninger
Ordinær kontrol den 13.5.2014: Vejledning under kontrolområdet ”Hygiejne håndtering af
fødevarer”
Ordinær kontrol den 22.7.2014: Indskærpelse på kontrolområderne ”Hygiejne håndtering af
fødevarer”, ”Hygiejne, vedligeholdelse” samt ”Mærkning og information”
Opfølgende kontrol den 12.9.2014: Ingen anmærkninger
Prioriteret kontrol inkl. kontrolkampagne (Produktion af fermenterede pølser) den 10.10.2014:
Indskærpelse på kontrolområdet ”Hygiejne håndtering af fødevarer”
Opfølgende kontrol inkl. kontrolkampagne (Ernærings- og sundhedsanprisninger) den
21.11.2014: Bøde på kontrolområdet ”Hygiejne håndtering af fødevarer”. Indskærpelse på
kontrolområderne ”Offentliggørelse af kontrolrapport” samt ”Mærkning og information”
Opfølgende kontrol den 23.1.2015: Ingen anmærkninger