Som faktisk alle ordførere har været inde på, er der jo bred politisk opbakning til det her lovforslag.
Også Det Konservative Folkeparti støtter naturligvis lovforslaget, der jo har til formål at sikre, at unge med særlige behov klarer sig igennem uddannelsessystemet.
Flere har henvist til 95-procentsmålsætningen.
Det var en målsætning, der blev skabt tilbage i 2006, hvor VK-regeringen sammen med Socialdemokratiet, Det Radikale Venstre og Dansk Folkeparti lavede en velfærdsaftale.
Her valgte man at fokusere på, at de unge for de penge, der blev til rådighed, fordi man valgte at sige, at tilbagetrækningsalderen skulle forøges, i takt med at folks gennemsnitlige levetid blev højere, altså så skulle have en ungdomsuddannelse, og at de for øvrigt også skulle komme hurtigere igennem uddannelsessystemet.
Jeg er rigtig, rigtig glad for, at et bredt politisk flertal i dag bakker så varmt op om 95-procentsmålsætningen.
Men det er klart, at hvis 95 pct.
af alle unge skal have gennemført mindst én ungdomsuddannelse, så kræver det også, at vi fokuserer på dem, der har særlige behov.
Derfor er vi faktisk meget glade for, at der har kørt forsøg på de almene gymnasier, både i 2007 og 2008, med elever med Aspergers syndrom, hvor disse har været samlet i særlige klasser, men med inklusion på nogle af valgfagene.
Den evaluering, som det også fremgår af lovforslaget der har været af forsøgene, viser, at det har været en succes at køre et sådant særligt forløb, og derfor er vi selvfølgelig enige i det, der er lovforslagets intention, nemlig at gøre det muligt at yde tilskud til at permanentgøre disse særligt tilrettelagte forsøg.
Så vi mener, at det er noget af det, der skal til, for at vi når de 95 procent, som vi alle sammen politisk bakker op om.
Der har i dag i Folketingssalen været en ganske kort debat om finansieringsmodellen.
Nu kan jeg forstå, at der bliver stillet spørgsmål under udvalgsbehandlingen, men jeg må sige, at jeg nu ikke er så bekymret.
Det er ikke en særlig stor gruppe, vi taler om, og det burde være overskueligt.
Så jeg håber selvfølgelig på, at vi under udvalgsbehandlingen også får endeligt afklaret, hvad der er de økonomiske konsekvenser af at ændre taxameterfinansieringen inden for gymnasierne.
Men som sagt er det ikke noget, der har bekymret os meget i forbindelse med gennemgangen af høringssvarene.
Vi håber selvfølgelig på, at vi også får de svar, som vi ligesom har kunnet fornemme på ministerens kommenterede høringsoversigt der umiddelbart er til det spørgsmål.
Vi støtter lovforslaget.