Det er rigtigt, formand.
Det kan være, at det er et signal om, hvor mange partier der er herinde efter næste valg.
Det ved man jo aldrig.
Men det her forslag er jo en del af finansloven, som Dansk Folkeparti ikke er med i.
Jeg ved godt, at det har været brugt flere gange at tage pengene fra Feriefonden, og hver gang har Dansk Folkeparti også talt om, at pengene skulle ud til de lønmodtagere, der har indbetalt pengene.
Derfor havde det måske også været lidt mere på sin plads, at regeringen havde arbejdet mere med, hvordan vi kunne sikre, at pengene kom ud til dem, der skulle modtage dem.
Der er jo en bundgrænse for, hvor meget det er.
Det er 1.500 kr., og så kan man søge om at få op til 3.000 kr.
eller 3.500 kr.
sådan cirka udbetalt uden egentlig skulle bevise, at man holder ferie.
Det så Dansk Folkeparti gerne blev ændret, så man var sikker på, at de penge, der stod på ens konto, også blev udbetalt, og at de ikke havnede alle mulige andre steder end i lønmodtagerens lommer.
Det er jo nu engang sådan, at skiftende regeringer har brugt det her som en pengetank, som et sted hente penge, og jeg skal heller ikke være hellig, for det har Dansk Folkeparti også støttet under den tidligere regering.
Men stadig væk ser vi gerne, at det bliver ændret, så pengene bliver udbetalt.
Det, der er nyt i det her, så vidt jeg lige kan gennemskue, er, at der bliver givet en bemyndigelse til ministeren, så ministeren kan sige, at selv om der ikke er penge til de formål, som Feriefonden egentlig skal støtte, når regeringen nu tager pengene, så kan Feriefonden gå ud og bruge af egenkapitalen, og den skal så opbygges.
Det er, så vidt jeg kan se, noget nyt, og jeg synes, det er en skam, at man går den vej.
Man kunne begrænse det til at se på, hvor mange penge man egentlig kunne hente, uden at det gik ud over de tiltag, som Feriefonden skal tage.
Jeg synes, det er en lidt anderledes måde at gøre det på at sige:
Hvis I ikke kan løfte opgaven, fordi regeringen har taget for mange penge fra Feriefonden, så kan I bare bruge af egenkapitalen til at løfte de opgaver med dårligt stillede familier, og så må vi så se, hvordan I får bygget den op de næste år.
Det er jeg ikke særlig begejstret for, og det er vi i Dansk Folkeparti ikke særlig begejstret for, men da det nu er en del af finansloven, som regeringen har indgået med Konservative og Venstre, så må de selvfølgelig om det.
Men Dansk Folkeparti støtter ikke forslaget her.
Vi ville hellere have, at der skulle arbejdes for, at vi kunne få pengene ud til lønmodtagerne, og der kan måske være en forhåbning om, at det med en kommende ny regering efter næste valg kan lade sig gøre, uden at jeg dog kan sige, at der er nogen garanti for det.