Liberal Alliances holdning til det her beslutningsforslag, som vi selv har fremsat, er jo klokkeklar.
Når SKAT har opkrævet for meget i ejendomsskat hos boligejerne i Danmark, skal de penge naturligvis tilbagebetales.
Der er et lovgrundlag for opkrævning af ejendomsskat i Danmark, og dette lovgrundlag er ikke fulgt, og dermed er skatteopkrævningen i strid med grundloven, som siger, at skat kun må opkræves, hvor der er et lovgrundlag; det er klokkeklart, juraen er klokkeklar, og derfor skal pengene tilbagebetales.
Men det her sagde jeg allerede under førstebehandlingen, og derfor vil jeg ikke gå i dybden med det.
Jeg vil i stedet opfordre Socialdemokraternes skatteordfører, SF's skatteordfører, De Radikales skatteordfører, hvis han havde været her i dag, til at gå herop på talerstolen og stå på mål for deres standpunkt om, at skatten ikke skal betales tilbage, selv om der er blevet opkrævet for meget.
Vi har en god tradition i det her Folketing for, at partierne går på talerstolen og står på mål for deres stemmeafgivning.
De skal argumentere for deres stemmeafgivning, og de skal give mulighed for, at andre partier kan stille kritiske spørgsmål til partiernes stemmeafgivning.
Det er en fast tradition, vi har her, men alligevel, da dette beslutningsforslag skulle førstebehandles, kom der ikke nogen skatteordfører for Socialdemokraterne, der kom ikke nogen skatteordfører for SF, der kom ikke nogen skatteordfører for De Radikale, og der kom ikke nogen skatteordfører fra Enhedslisten.
Enhedslisten har så i dag rådet bod på, at de ikke kunne være til stede ved førstebehandlingen, men vi mangler stadig væk at høre fra Socialdemokraternes, fra SF's og fra De Radikales skatteordfører, hvorfor de ikke vil stemme for, at for meget opkrævet skat skal tilbage til boligejerne.
Vi mangler også, at de stiller sig herop og svarer på kritiske spørgsmål fra os andre, når vi gerne vil udfordre deres standpunkt.
Jeg kan konstatere, at der sidder en skatteordfører for Socialdemokraterne dernede i form af hr.
Thomas Jensen, der sidder en skatteordfører for SF dernede i form af fru Lisbeth Bech Poulsen, jeg kan også konstatere, at de to skatteordførere har benyttet sig af muligheden for at stille kritiske spørgsmål til Venstres skatteordfører, mens han stod på talerstolen.
Men alligevel vil hverken Socialdemokraterne eller SF selv stille sig herop på talerstolen og begrunde, hvorfor de ikke vil betale skat tilbage til boligejerne, selv om der er blevet opkrævet for meget i skat, og de vil heller ikke stille sig til rådighed for kritiske spørgsmål fra os andre.
Det er sølle!
Jeg kan til oplysning for alle oplyse, at det er en gentagelsessynd fra SF's side og fra De Radikales side og sådan set også fra Enhedslistens side, men de har dog rådet bod på det i dag.
Vi har lavet en statistik over, hvor meget partierne er fraværende, når der behandles lovforslag og beslutningsforslag, og når der er forespørgselsdebatter her i salen:
Enhedslisten topper med et fravær på 12 pct., De Radikale og SF har hver et fravær på 9 pct.
ved disse behandlinger i salen, som man altså ikke tager alvorligt.
Til sammenligning kan jeg oplyse, at Liberal Alliance er nede på et fravær på 2 pct., at Dansk Folkeparti har et fravær på 0 pct., og at Venstre har et fravær på 0 pct.
Det viser et klart billede af tre partier, som ikke tager lovgivningen alvorligt, ikke tager det lovgivende arbejde her i salen alvorligt, når de ikke stiller sig op på talerstolen, argumenterer for deres holdninger eller svarer på kritiske spørgsmål fra andre partier.