Udenrigsudvalget 2013-14
URU Alm.del Bilag 91
Offentligt
1327320_0001.png
1327320_0002.png
Jeg vil gerne søge om foretræde for udvalget.Formålet er at forklare de problemer som ”Dansker ” støder på når vores venner / familer i udlandetsøger turist visa til at besøge os i Danmark.
Da folketinget nedsatte følgende udvalg.Rapport fra tværministeriel arbejdsgruppe om revision afde danske visumreglerforretningsbesøg og turistbesøg

Var der ikke en eneste der repræsenterede Dansker, der søger visa til vores venner / familier.

Et enkelt deltager i udvalget var fra ”Danmarks Rejsebureau Forening, og hun sikrede at det er let atfå turist visa, hvis man køber rejsen med hotelophold gennem en DYR rejseburreau.

Arbejdsgiverne sikrede folk med høje uddannelser kan komme til Danmark og tage ufaglærte

job.

Min forlovede har haft følgende problemer.Vi ringende i december til ambassaden i Peru, men de havde ikke tid til en visum samtale.Hun må så rejse til Lima igen 10 januar, for at besøge ambassaden 13 januar.De siger hun skal komme igen 20 januar, for at få svar.Nu får hun afslag på visa.Det har kostet hende følgende.En dyr bustur på 2 * 18 timer.10 nætter på hotel/ eller hos familier i Lima2 ugers fri fra arbejdeHun skal betale andre for at passe hendes børn, mens hun søger visa.Rejseforsikringen, forlangte ambassaden hun skulle betaler før, før de ville modtage en visumansøgning.Hun har bl.a. fået den begrundelse at de ikke ved hvem der skal betale for hende i Danmark.Det er løgn, da jeg har sat ”X” i skemaet VU2, at jeg betaler alle udgifter i Danmark.Hun har også fået at vide hun er fattig, og kun arbejder ved landbruget.

Må jeg spørge om det er en forbrydelse at være landmand????

Jeg vil gerne søge om foretræde for udvalget til at tale om disse problemer som Danskere oplevernår vores venner/ familier søger turist visum.
hilsen
Henning PoulsenHolger Danskes vej 45, 3 – 322000 Frederiksberg