Socialudvalget 2013-14
SOU Alm.del Bilag 123
Offentligt
1329318_0001.png
1329318_0002.png
Fra:Ove Kjær Kristensen [mailto:[email protected]]Sendt:22. januar 2014 09:53Til:Folketingets OplysningEmne:Fwd: Udskrivning af ulovligt medicin lykkepiller.
Hermed fremsendes mail til det udvalg i Folketinget, der hører ind unde Social ogIntegrationsministeriet.MVH. Ove Kjær Kristensen---------- Videresendte meddelelser ----------Fra:Ove Kjær Kristensen<[email protected]>Dato: 22. jan. 2014 kl. 09.47Emne: Fwd: Udskrivning af ulovligt medicin lykkepiller.Til:[email protected]Hej Børnerådet.Mail til orientering. Jeg må bl.a. på baggrund af den stigning og ulovligt udskrivning af lykkepillertil unge under 18 år opfordre rådet til selvstændigt, og uafhængig af de forskellige ministerier, atforetage en undersøgelse og øget spot på mistrivsel hos unge. Rådet må vise, at de kun erøkonomisk afhængig af den eksisterende politik, og ikke bare de forskellige ministeriers forlængedearm, med alle de fej og mangler det medfører.Jeg henstiller at denne henvendelse rejses på et fælles møde i Børnerådet, ellers svigter vi børnene.Jeg har samtidigt orienteret det udvalg i Folketinget som Børnerådet hører ind under.MVH. Ove Kjær Kristensen.---------- Videresendte meddelelser ----------Fra:Ove Kjær Kristensen<[email protected]>Dato: 22. jan. 2014 kl. 09.10Emne: Fwd: Udskrivning af ulovligt medicin lykkepiller.Til:[email protected]
---------- Videresendte meddelelser ----------Fra:Ove Kjær Kristensen<[email protected]>Dato: 22. jan. 2014 kl. 09.06Emne: Udskrivning af ulovligt medicin lykkepiller.Til:[email protected]Hej Sundhedsstyrelsen.På Baggrund af den artikel som avisen Metroxpress har skrevet i går omkring det faktum, atprivatpraktiserende læger ulovligt, har udskrevet f.eks. lykkepiller, retter jeg en forespørgsel tilStyrelsen.Agter Styrelsen på baggrund af denne artikel, at undersøge i hvor mange år og i hvilket omfangudskrivning af f.eks. lykkepiller har fundet sted?
Derforuden forespørges styrelsen om den også vil iværksætte en undersøgelse af hvilke evt.konsekvenser det har haft på f.eks. at der gennem de sidste 50 år er sket en fordobling af psykiskesygdomme i Danmark?Derforuden hvilke evt. konsekvenser det har haft på en evt. afhængighed af lykkepiller det evt.seneret i livet har haft for de unge, der har fået udskrevet ulovligt medicin?MVH. Ove Kjær KristensenN.B. Jeg har samtidigt i dag orienteret Folketingets Sundhedsudvalg om spørgsmålene.
Hermed anmodes Folketinget at videre sende min henvendelse til Folketingets Sundhedsudvalg tilorientering.Henvendelsen må gerne offentliggøres.MVH. Ove Kjær Kristensen