Kulturudvalget 2013-14
KUU Alm.del Bilag 69
Offentligt
1321875_0001.png
Til Kulturudvalget,
Nordisk Film A/SMosedalvej 142500 ValbyDanmarkTel +45 36 18 82 00www.nordiskfilm.comCVR 52 14 50 15
Nordisk Film vil meget gerne invitere Kulturudvalgets medlemmer til etmøde og en fremvisning af vores filmstudier i Valby.Vi vil meget gerne vise Kulturudvalget vores kreative filmmiljø samtgive vores bud på en fremtidig stærk dansk filmindustri.Dansk film har de seneste år høstet stor succes både nationalt oginternationalt. Interessen for dansk film har aldrig været større og detmærker vi hos Nordisk Film. Vores filmproduktion har i øjeblikket 5spændende film i produktion og en spændende pipeline af nyeprojekter, som vi gerne vil fortælle om.Ligeledes vil vi gerne følge op på noget af den debat, som senest harværet i medierne omkring filmøkonomi og støttevilkår og som erlmøkonomirelevant i forhold til en kommende filmaftale.Vi ønsker at give Kulturudvalget indsigt i følgende områder:
13. januar 2014
Filmøkonomi – hvor kommer indtægter fra og hvordan bruger videm?Hvordan arbejder filmproducere og filminstruktører med atskabe film - og hvilke film har vi konkret i udvikling?Hvad gør vi for at styrke dansk film lokalt og internationalt?Nordisk Films perspektiver på en fremtidig sund danskfilmindustri.
Vi afsætter tid til spørgsmål og debat og afstemmer naturligvisagendaen i forhold til Kulturudvalgets ønsker.Vi håber meget, at vi kan byde Kulturudvalgets medlemmer på besøghos Nordisk Film i Valby.Med venlig hilsenAllan HansenAdm. Direktør