Klima-, Energi- og Bygningsudvalget 2013-14
KEB Alm.del Bilag 138
Offentligt
1326308_0001.png
1326308_0002.png
1326308_0003.png
1326308_0004.png
Fantastiske år for vor grønne natur og dermed for jordens befolkning med årsag i et konstant stigendeatmosfærisk CO₂og dermed enøget effekt i planters fotosyntese og som siden 1961 har givet en rekordstigning i verdens fødevare produktion. Den blå kurve omfatter 45 afgrøder, der udgør 95% af verdensfødevareproduktion i årene 1961 -2011 fra FAOSTAT (FAO’s statistiske database)
The positive Externalities of CO₂, Craig D.Idso
Dette afspejles også i en rapport fra USDA (US Department of Agriculture). Siden 1960 er den globaleproduktion af hvede og ris tredoblet og majs produktionen er næsten 5 gange højere.Fødevare produktionen øger hurtigere end befolkningstilvæksten. Data fra FAO viser at index forlandbrugsproduktionen per capita er steget med 30% fra 1980 til 2010.Ifølge FAO er verdens hungerlidende befolkning reduceret fra 18,6% i 1990 til 12,5% i 2010.868 millioner er stadig hungerlidende, det skyldes ikke naturen, men mennesket.
Også vor civilisation yder i al beskedenhed sin skærv til det livgivende atmosfæriske CO₂ helt i modstridmed det for tiden herskende Credo – consensus ether horribilis

Skrot vindmøllerne byg moderne kulkraftværker som Tyskland

Dette ses netop i et aftagende magnetisk felt i solpletternes mørke center umbraen.