Forsvarsudvalget 2013-14
FOU Alm.del Bilag 59
Offentligt
1328427_0001.png
Griffin People Maritime
Hyllingebjergvej 105
DK 3360 Liseleje
[email protected]
Til
Forsvarsudvalget
Jeg anmoder, på vegne af Griffin People Aps, om at få foretræde for Forsvarsudvalget med detformål, at orientere Udvalget om vores koncept, der indebærer samordning og effektivisering afSørednings - og Havmiljøberedskabet.

Baggrund for henvendelsen

Statens muligheder for bygning (selvfinansiering) af nye miljøskibe forekommer, på grund af debesluttede besparelser på forsvarsbudgettet, stærkt begrænsede. Samtidig er behovet for nyeMiljøskibe yderst påtrængende som følge af nedslidning af de eksisterende skibe.Det udgør et aktuelt og klart dilemma for staten – in casu forsvarsministeriet under hvis ansvar detteområde ligger. Samtidig synes der at være mulighed for at skabe og udnytte en betydelig synergimellem Sørednings - og Havmiljøberedskabet idet de to opgaver tænkes samordnet og på sigt delefælles materiel og personelressourcer i en fælles og enkel organisatorisk ramme.Den ide vil vi gerne præsentere for Udvalget.

Hvem er Griffin People Aps

Griffin People er et internationalt orienteret koncept - og projekt udviklings selskab, som opererermed et holistisk syn på tværs af udfordringer indenfor sikkerhed, energi, infrastruktur og miljø.Kreativ nytænkning er et nøgleord i vores virksomhed. Aktiviteterne bygger på et bredtinternationalt netværk af erfarne ledere fra industri og statslige institutioner. Vores løsningerkombinerer elementer fra forskellige sektorer når der er et operationelt og økonomisk grundlagherfor. Det er også tilfældet i vores nye koncept for Sørednings - og Havmiljøberedskabet.De tanker vil vi gerne præsentere for Forsvarsudvalget.Vores kunder og samarbejdspartnere omfatter statslige og offentlige organisationer eller industrikonsortier. Griffin People opererer i dag i Danmark, Tyskland, Libyen, Kenya, og Indonesien samtCaribien og Sydamerika.Med venlig hilsen
Niels C BorckGriffin People Maritime PartnerFlotilla Admiral RDN (R)
1/1