Sundheds- og Forebyggelsesudvalget 2013-14, Udvalget vedrørende Det Etiske Råd 2013-14, Børne- og Undervisningsudvalget 2013-14
SUU Alm.del Bilag 126, UER Alm.del Bilag 6, BUU Alm.del Bilag 43
Offentligt
1299267_0001.png
1299267_0002.png
Børne- og UndervisningsudvalgetSundheds- og ForebyggelsesudvalgetUdvalg vedr. Det Etiske Råd
Til:Dato:
Udvalgets medlemmer13. november 2013
Invitation til medlemmerne af Folketingets udvalg vedr. Det Etiske Råd,Sundheds- og Forebyggelsesudvalget og Børne- og Undervisningsud-valgetUtterslev Skole har vundet Det Etiske Råds folkeskolekonkurrence Etik påskoleskemaet og skal derfor på Christiansborg d. 28. november. Eleverne hararbejdet sammen på tværs af 7., 8. og 9. klasse og har behandlet emnet etikog genomundersøgelser. I alt har de indsendt otte projekter, som på forskelligog kreativ vis præsenterer problemstillingerne omkring emnet.Folkeskoleelever landet over har indsendt projekter til Det Etiske Råd henover de sidste par måneder, men Utterslev Skoles projekter blev vurderet til atvære af højest diversitet og kreativ kvalitet. En stumfilm, et stort spørgsmåls-tegn i papmaché og en selvkomponeret rapsang er blandt de bud, der er ble-vet sendt ind.Derfor kommer skolen ind på Christiansborgd. 28. november kl. 14-17for atfremlægge deres projekter for jer, Det Etiske Råd, pressen og andre udvalgtepolitikere. Vi håber meget, at I har mulighed for at deltage i tidsrummet imø-delokale PRO D, Proviantgården.Meld meget gerne tilbage til Anne Lykkeskov på[email protected],om I harmulighed for at være tilstede til at svare på spørgsmål fra eleverne og se de-res præsentationer.
I kan læse mere om konkurrencen påwww.facebook.com/etikpaaskoleskemaetsamthttp://etiskraad.dk/Temauniverser/Etikoglivet/Vind-en-dag-paa-borgen.aspx.
1/2
Med venlig hilsen
Ane Elmose,udvalgssekretær
2/2