Beskæftigelsesudvalget 2013-14
BEU Alm.del Bilag 244
Offentligt
1371059_0001.png
Invitation
Via skolebænk til jobDansk Folkeoplysnings Samråd vil gerne invitere medlemmerne af Folketingetsbeskæftigelsesudvalg til at sammen med andre folkemødegæster at deltage i en debatsamtale påom sammenhængen mellem uddannelse og beskæftigelse.motiverede for uddannelse? Er der brugbare tilbud?
Voksne skal lære - hvorfor og hvordan?Går vejen til job via skolebænken? Hvad med dem, som ikke erArrangementet finder sted torsdag den 12. juni kl. 19-20 i Folkeoplysningens Telt påCirkuspladsen.Vi har bedt en praktiker, en politiker og en forsker lægge ud og selv styre samtalen indbyrdes ogmed publikum:
Charlotte Kragher daglig leder Kaffé Fair i Aalborg. Det er en socialøkonomisk virksomhed, hvor unge læreri et reelt arbejdsmiljø, kompetencegivende FVU undervisning i dansk og matematik og professionel hjælp tilat få lavet en plan for videre uddannelse.Jakob Bundsgaard(S) er borgmester i Aarhus og formand for KL’s arbejdsmarkeds- og erhvervsudvalg.”Særligt når uddannelse målrettes ledige med kort uddannelse, kan det have positiv effekt,” udtalte han fornylig.Lisbeth Pedersener leder af afdelingen for beskæftigelse og integration i SFI - Det NationaleForskningscenter for Velfærd. Hun er også bestyrelsesmedlem i AOF Danmark.Med venlig hilsen,Michael Voss, informationskonsulent. Dansk Folkeoplysnings Samråd.DFS er officiel Folkemødepartner og er ansvarlig for:Folkeoplysningens TeltSpeakers’ Corner (sammen med Bornholms Tidende)Folkemødets Dialogpris (sammen med DUF og Bornholms Regionskommune)