Jeg føler også anledning til at tage ordet her ved andenbehandlingen af forslaget.
Når vi læser indledningen til lovforslaget, kan vi sige, at Dansk Folkeparti sådan set er fuldstændig enige med ministeren i, at den lovgivning, der er vedtaget, selvfølgelig også skal overholdes.
Det er udgangspunktet, og så er det sådan set ligegyldigt, hvad det er for et flertal, der har vedtaget den lovgivning.
Der er noget, som er meget ærgerligt i den her sag.
Det varer jo ikke ret længe, før Natur- og Landbrugskommissionen kommer med sine anbefalinger.
Det er et arbejde, som Dansk Folkeparti ser meget frem til, og det ved jeg også at ministeren gør.
Jeg håber og tror også, at det bliver et arbejde, som kommer til at have en bred opbakning i Folketinget i forhold til det flotte stykke arbejde, som man indtil videre har kunnet se fra Natur- og Landbrugskommissionens side.
Derfor er det mig uforståeligt, at ministeren fremsætter dette lovforslag på nuværende tidspunkt – et lovforslag, som jo netop går ind og kigger på det område her omkring kvælstof.
Og vi ved jo alle sammen, at det netop er det, vi skal tale om, når Natur- og Landbrugskommissionen kommer med deres anbefalinger.
Derfor vil jeg ligesom ordføreren for Venstre anmode ministeren om, at det her forslag bliver taget af bordet og – selvfølgelig – indgår i det, vi skal diskutere i forhold til Natur- og Landbrugskommissionen.
Jeg forstår godt, at regeringen kigger på, at der er givet 7.000 dispensationer i 2010, men når man tænker tilbage på, hvad det var for et vejr, vi havde i 2010, kommer man jo også frem til, at det var ekstreme vejrforhold.
Det er jo ikke sådan, at en dispensation skal være normalen, og sådan opfatter vi faktisk heller ikke fra Dansk Folkepartis side at det har været.
Så det er blot en opfordring til, at det her selvfølgelig bliver en del af diskussionen.
Jeg husker også, at der ved førstebehandlingen blev diskuteret indberetning og digitalisering, og det var Dansk Folkeparti sådan set positive over for.
Men der ligger en hel del andre ting i det her forslag, også omkring ministerbeføjelser, som også godt lidt kunne ligne en blankocheck, som Folketinget nu giver til den enhver tid siddende minister.
Og det er ikke et udtryk for mistillid til den minister, vi har nu, det kan også være til den næste, for det, man gør nu, er at fjerne diskussionen netop fra Folketingssalen og lægge den over i ministerierne, og det er vi altså kede af i Dansk Folkeparti.
Tak for ordet.