Børne- og Undervisningsudvalget 2012-13
B 30 Bilag 3
Offentligt
1205644_0001.png
Børne og UndervisningsudvalgetFolketinget,Christiansborg,1240 København K.Dato: 2. januar 2013

Anmode om foretræde for Børne og Undervisningsudvalget

Børne-

Fussingø-Egnens Friskole skal hermed anmode om foretræde for at fremlægge synspunkter ogEgnensvurderinger i anledning af det beslutningsforslag, der i Folketinget behandles som B30,»Forslagtil folketingsbeslutning om forbedri af de frie grundskolers rammevilkår«forbedringHelt konkret ønsker vi at fremkomme med erfaringer og synspunkter i forhold til B30`s element omvuggestuer. Fussingø-Egnens Friskole har siden august 2008 haft et nært samarbejde med ensvuggestue, og anser muligheden for at få den nærmere knyttet til friskolen, som der tales om i B30,densom en klar administrativ lettelse.Vi ønsker at forældre fra såvel vuggestuen som friskolen sammen med ledelsen får mulighed for atgive et konkret indtryk af arbejdet omkring det samlede børneliv. Vi ser en stor mulighed i, at derskabes rammer for at samle børneinstitutioner før skolestart med selve skolevirksomheden. Det vilvi give konkrete eksempler på ved et foretræde.
Fussingø-Egnens Friskole og FussingøgnensFussingø-Egnens Vuggestue håber, at Børne- ogUndervisningsudvalget kan finde tid til at mødes med repræsentanter for foreningen via etforetræde, og vi ser frem til at høre fra udvalget.
Med venlig hilsenAnnette JellesenSkolelederFussingø- Egnens FriskoleAnette ObstrupBestyrelsesformandFussingø-EgnensFussingø Egnens FriskoleMalene ThuneBestyrelsesmedlemFussingø Egnens VuggestueFussingø-