Først og fremmest vil jeg godt takke ordførerne for første behandling af det her forslag, og ikke mindst har regeringens ordførere udtrykt, at der nok skal ændres ved au pair-ordningen.
Vi ved jo godt, at nogle af au pairerne behandles for dårligt.
Vi har set det på film, vi har set det i aviserne og af en undersøgelse, lavet af filippinsk au pair her i landet, som viser, at over 50 pct.
af dem enten får mindre i løn, end de skal have, eller har ingen rettigheder.
Ikke mindst har den sidste rapport understreget, at mange af dem arbejder for meget og får for lidt i betaling, og som noget af det værste kan de ikke klage over deres værtsfamilier, hvis de vil undgå at blive sendt hjem med det første fly.
Vi ved jo godt, at det store flertal kommer hertil fra tredjeverdenslande, og at de kommer primært fra Filippinerne; derudover kommer en del fra Thailand, Rusland og Ukraine.
De kæmper med næb og kløer for at kunne tjene til at sende penge til deres familie, så den kan overleve.
På den anden side kan vi jo kigge på, hvem der er værtsfamilerne her i landet.
Jeg ved jo ikke, om det kun er velhavere, som har en au pair, men hvis jeg kigger på, hvor de bor, så slår det mig, at de fleste bor i Gentofte, Hørsholm, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk Kommuner.
Jeg tror ikke, at det er en overvurdering, når jeg siger, at det er velhaverkommuner.
Alt i alt kan jeg konkludere, at det er et overvældende ulige bytte.
Jeg går jo ikke ind for at afskaffe ordningen, men jeg vil også, selv om man vil stemme imod dette forslag, holde fast i, at vi bør give au pairerne nogle langt bedre redskaber, så de kan forsvare deres egne interesser.
Nu har ministeren jo igangsat en større undersøgelse på området, den skal give Folketinget et videnbaseret grundlag at stå på, og på baggrund af det vil vi så i fællesskab kunne diskutere, om der er elementer i ordningen, der skal justeres.
Vi forventer jo, at undersøgelsen er færdig her i forsommeren 2013.
Der er både en ekstern del og en intern del i undersøgelsen, den eksterne del laves af SFI, og den interne del laves af Styrelsen for Fastholdelse og Rekruttering.
Jeg håber og tror på, at når undersøgelsen er færdig, kan vi sammen modernisere ordningen og gerne på baggrund af dette beslutningsforslags indhold.
Jeg glemmer jo ikke, da vi første gang diskuterede au pair-ordningen på et samråd så langt tilbage som den 22.
februar 2012, hvor ministeren sagde, at hun var klar til at kigge ordningen efter i sømmene, så jeg vil holde ministeren fast på dette, ikke mindst af hensyn til de mange, som i dag arbejder som au pair i Danmark.