Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik 2012-13
UUI Alm.del
Offentligt
1196377_0001.png
1196377_0002.png
Dato:Sagsnr.:Dok id:
14. december 20122012 - 4136375319
Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik
Ministeren for by, bolig og landdistrikters besvarelse af spørgsmål nr. 96 UUI, alm. del.Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Peter Skaarup (DF).
Spørgsmål nr. 96:
Ministeren bedes oplyse, hvorfor der ikke i boligforeningerne i Vollsmose eretableret enfællesantenne,som kan begrænse de mange individuelleparabolantenner, der skæmmer boligblokkene.oligblokkene.
Svar:Jeg har bedt Odense Kommune om bidrag til besvarelse af spørgsmålet. Odense Kommune har sendtfølgende svar fra Boligorganisatorisk Fællessekretariat på vegne af boligorganisationerne i Vollsmose:Fællessekretariat”Efter de gældende regler (den almene lejelov) har lejerne ret til at opsætte en parabolantenne påEfterejendommen, når dette sker i overensstemmelse med udlejerens anvisninger. Lejerens ret gælder dogikke, hvis lejeren kan modtage det ønskede program via den eksisterende forsyning i ejendommeneller, hvis udlejeren godtgør, at opsætning vil være til ulempe for ejendommen eller dens lejere.En stor del af beboerne i Vollsmose ønsker at modtage programmer, som pt. ikke tilbydes viasomkabelnettet. Dette medfører en øget opsætning af parabolantenner i Vollsmose.Der er ikke i forbindelse med etablering af kabelindstik i lejlighederne i Vollsmose etableret etfællesanlæg, som gør området i stand til at modtage samtlige tænkelige kanaler gennem kabelnettet.samtligeDet kan afslutningsvis oplyses, at boligorganisationerne med boliger i Vollsmose i forbindelse medkommende renoveringer og mulige ombygninger, overvejer hvordan parabolopsætningen kanovervejer,håndteres fremadrettet.”Jeg kan henholde mig til oplysningerne for Odense Kommune og BoligorganisatoriskFællessekretariat i Odense.
Gammel Mønt 4 ¶ 1117 København K ¶ T +45 33 92 29 00 ¶ E [email protected] ¶ www.mbbl.dkhavn
Med venlig hilsen
Carsten Hansen

2

af

2

Gammel Mønt 4 ¶ 1117 København K ¶ T +45 33 92 29 00 ¶ E [email protected] ¶ www.mbbl.dk