Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri 2012-13
FLF Alm.del
Offentligt
1272370_0001.png
Folketingets Udvalg for Fødevarer,Landbrug og Fiskeri
København, den 13. august 2013Sagsnr.: 21697Dok.nr.: 565301
Folketingets Udvalg for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har i brev af 16.07.2013 stilletfølgende spørgsmål nr. 515 (Alm. del),som hermed besvares. Spørgsmålet er stillet efterønske fra Erling Bonnesen (V)

Spørgsmål 515:

”Er ministeren enig i, at de bedste buræg, skrabeæg, økologiske æg og frilandsægproduceres i Danmark? ”

Svar:

Den danske ægbranche gør sig stor umage med produktionen. Efter en målrettet indsatser det lykkedes at få salmonellaforekomsten helt i bund, så der er meget beskeden risikofor at finde salmonella i de æg, der sælges spiseklare til de danske forbrugere.Jeg kanderfor kun være tilfreds med de danske æg.
Karen Hækkerup
/Kim Lemming