Udenrigsudvalget 2012-13
URU Alm.del Bilag 118
Offentligt
1224617_0001.png
HVILKET VALG TAGER
DE UNGE I ZIMBABWE?Den 16. marts 2013 er der valg i Zimbabwe om en ny forfatning. Og parlaments- og præsidentvalgeter lige om hjørnet, hvor der er meget på spil for både Robert Mugabe og Morgan Tsvangirai. Mender er også meget på spil for Zimbabwes unge som udgør over halvdelen af befolkningen, og somkæmper med stigende arbejdsløshed, manglende indflydelse og politisk motiveret vold.Mellemfolkeligt Samvirke udgiver en rapport som svarer på afgørende spørgsmål:Er unge registrerede og uddannede som vælgere? Har de mulighed for politisk indflydelse?Ønsker de at deltage i det politiske liv? Og bliver de rent faktisk lyttet til?
Rapportens konklusioner vil blive debatteret ogudfordret i en spændende paneldebat.
Kom og hør:
Debra Maphosa,Youth Councillor, National Youth Development Trust (NYDT)Tayson Mudarikiri,Programme Manager,Youth Empowerment and Transformation Trust (YETT)Bjørn Førde(facilitator) Director, Danish Institute for Parties and Democracy (DIPD)Ungdomspolitikerefra ZANU-PF, MDC-M og MDC-T
Tirsdag19. martskl.16.00-18.30(Møderiet)Hos Mellemfolkeligt Samvirke, Fælledvej 12, 2200 København NTilmelding til Sara Nicolaisen på mail:[email protected]senest den18 marts kl. 12.Arrangementet er gratis.Mødet foregår på engelsk og er arrangeret af Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF), Danish Institute forParties and Democracy (DIPD) og Mellemfolkeligt Samvirke (Action Aid Denmark).