Transportudvalget 2012-13
TRU Alm.del Bilag 255
Offentligt
1248484_0001.png
1248484_0002.png
1248484_0003.png
Fra:Sommer's Rengøring [mailto:[email protected]]Sendt:14. maj 2013 10:03Til:[email protected];Folketingets AdministrationCc:jørn herkildEmne:Fw: Vedr. telefonopkald, torsdag d.15-11-2012Det ville være rart om nogle kunne få regler og love til at virke i kommunerne!VenligstGitte Sommer
----- Original Message -----From:Sommer's RengøringTo:[email protected];[email protected]Sent:Tuesday, May 14, 2013 9:56 AMSubject:Fw: Vedr. telefonopkald, torsdag d.15-11-2012Da jeg ikke ved om nedennævnte Assad Turkmani er ansat i kommunen længere, og jeg måske derfor, intethar hørt. Fremsender jeg min mail igen, denne gang til Kalundborg kommune og Tilsynet. (Tilsyns sagJournal nr.: 2012-613/1159 og Journal nr.: 2013-584/3029 (med j. nr.: 2012-584/2932 inkluderet))Jeg mener helt klart, at denne sag bør tages op i Tilsynet, da der endnu ikke foreligger bevis på, atKalundborgvejen mellem Snertinge og Svinninge er testet efter Rambølls model. Ydermere har man fraKalundborg kommunes side INTET gjort i den mellemliggende tid. Det er på nuværende tidspunkt MEGETsvært overhovedet, at få øje på en " markerede cykel-bane" ved og omkring "dødsulykkes stedet" ved voresejendom. Den er kørt HELT væk af store lastbiler, samt er der tydelige hjul-spor i græskanten/grøften. Såhvor er trafiksikkerheden for skolebørnene på denne vej?
VenligstGitte Sommer
----- Original Message -----From:Sommer's RengøringTo:[email protected]Sent:Wednesday, May 08, 2013 2:44 PMSubject:Fw: Vedr. telefonopkald, torsdag d.15-11-2012Hej AssadSå er det tid, til at få slået grøftekanterne, for første gang i år.Jeg vil også hermed gerne efterlyse, det samlet svar på mine nedennævnte spørgsmål, som jeg ikke har fåetendnu. For mig at se, har sagen bare ligget stille i de ca. 6 måneder der er gået, vedrørende alle minespørgsmål nr.1 - 7.
Venligst
Gitte Sommer
----- Original Message -----From:Assad TurkmaniTo:'[email protected]'Cc:Charlotte FredsgaardSent:Monday, November 19, 2012 4:40 PMSubject:SV: Vedr. telefonopkald, torsdag d.15-11-2012Hej GitteHermed sender jeg en bekræftelse på, at vi talte sammen torsdag den 15. november ca. kl.17-18, og, at jeg har lovet at vende tilbage med et samlet svar.Jeg vil også bekræfte det, at vi har aftalt med vores entreprenør om, at i fremtiden blivergrøftekanterne ved jeres hus slået 6-8 gange om året, og her er der tale om grøfterne vest forKalundborgvej nr. 4 med en afstand på ca. 250 m fra huset.
Med venlig hilsen

Assad Turkmani

TeamlederDirekte: 59 53 52 71Mobil: 21 16 74 28Email:[email protected]
Vej, Park ogFærgerRynkevangen134400Kalundborg
KalundborgKommuneKlosterparkvej 74400 KalundborgTlf.: 59 53 44 00www.kalundborg.dk
Fra:Sommer's Rengøring [mailto:[email protected]]Sendt:19. november 2012 12:29Til:Assad TurkmaniEmne:Vedr. telefonopkald, torsdag d.15-11-2012Til Assad Turkmani, Vej & Park.Jeg går ud fra, at det er en forglemmelse, at jeg endnu ikke har modtaget den aftalte mail vedrørende dittelefonopkald, torsdag d.15-11-2012 kl. ca. 17.00 til kl. ca.18.00, hvor vi fik vendt en del i forbindelse medsagen om trafikfarlig skolevej, Strækningen mellem Snertinge - Svinninge.Du fortalte blandt andet, at du sidder nu medhele sagenog skal finde ud af hvad den går ud på. Sagen hartidligere været delt i flere afdelinger, blandt andet hos sagsbehandlere, der intet havde med sagen atgøre. Du undskylder også sagen ikke er blevet behandlet endnu, samt at du ikke har haft tid til min mail pga.100 andre sager på dit bord, samt underbemanding.Grunden til denne samtale var dog, at du ville sikker dig, at jeg havde fået oplysninger om hvor tit det nu erblevet besluttet, at grøftekanterne, for fremtiden,ved min ejendom,vil blive slået. Denne oplysning skullejeg have fået telefonisk af en medarbejder, hvilket jeg ikke har. Du oplyser der for fremtiden vil bliveslåetgrøftekanter 6 - 8 gange,mod de tidligere kun 2 gange pr. år.Som du lovede, må jeg have bekræftetden nye beslutning om hyppighed af slåning med en mail.Vi talte også om de sidste 2 ulykker på denne vejstrækning dødsulykken d.18-9-2012 og ulykken d.21-10-2012, begge ved min ejendom, samt de mange andre dødsulykker/ulykker på denne vejstrækning igennemde sidste 12 år.
Som vi alle jo snart er helt klar over er dette jo ikke en "marguerit-rute" men en dødens farlig vejstrækning,som der bestemt ikke bør gå skolebørn på. Selv for politiet for nylig var det for farligt, at stå på en vigeplads imorgentrafikken og tage fart. Politi måtte vente til det blev lyst. Disse oplysninger burde være nok til, at fåskolebussen på farten igen. Hvilket jeg jo også mener lovgivningen giver skolebørnene ret til.Jeg har nogle spørgsmål vedrørende sagen, som jeg gerne vil have svar på:1.Har Kalundborg kommune tænkt sig, at holde fast i deres afvisning af skolebus til eleverne, bosat påstrækningen Kalundborgvej, Snertinge - Skelbæk?2.Hvornår har Kalundborg kommune tænkt sig, at genoprette de manglende hvide striber, der viser"cykelbane" afmærkningen på vejstrækningen?3.Hvornår har Kalundborg kommune tænkt sig, at rette op på de manglende kantpæle på vejstrækningen?
4.Farten skal ned og skolebørn skal væk fra vejstrækningen Kalundborgvej, Snertinge - Skelbæk, det viservejens farlighed kun alt for tydeligt. Hvad er Kalundborg kommunes holdning til bedre offentlige busser, derpasser med kommunal skole og flere stoppe steder, cykelstier, chikaner, fartdæmpende foranstaltninger i altalmindelighed på denne vejstrækning og hvad har kommunen tænkt, at gøre med det ansvar de trods alt harover for borgerne på strækningen? Hvad har Kalundborg kommune tænkt at tilbyde?5.Hvordan går det med samarbejdet mellem Holbæk kommune og Kalundborg kommune vedrørendevejstrækningen Snertinge - Svinninge?6.Selv om det ville være oplagt, kan Kalundborg kommune jo ikke lave tvangsruter af den tunge trafik, det erder jo love for, men amtsvejen kan heller ikke blive ved med, at holde til den voldsomme belastning af bådetung trafik og det store antal biler amtsvejen rummer i dag uden vedligeholdelse og fornyelse mht. blødetrafikanter.Kalundborg kommune kan ikke både have Skovvej, samt få den ombygget til motorvej og beholde dengamle amtsvej, som uofficiel nedslidt motorvej/skolevej. Her taler vi om hele strækningen af den gamleamtsvej fra broen ved Skovvejen - Bregninge - Snertinge - Skelbæk. Hvilke tiltag har Kalundborg kommunetænkt sig, at gøre mht. at få trafikken væk fra den gamle amtsvej og ud på Skovvejen/NY motorvej?7. Hvornår har Kalundborg kommune gennemført en trafiksikkerhedsvurdering efter Rambølls metode/modelog med politiets involvering fra vejstrækningen rundkørsel/Snertinge - Skelbæk?
VenligstGitte Sommer