Retsudvalget 2012-13
REU Alm.del Bilag 234
Offentligt
1230821_0001.png

Fra:

Sendt:

Til:

Emne:

Kenneth Chrøis [[email protected]]21. marts 2013 22:00Hanne SchmidtForslag om ændring af reglerne for "Standsning og Parkering" ifærdselsloven.
Jeg har et spørgsmål vedrørende reglerne for “Standsning og Parkering”.Hvordan kan det være man må “standse” foran en garage/udkørsel.Nu bor vi et sted med en butik som nabo. Vores garage ligger med udkørsel til samme butiksparkeringsplads.Det betyder at folk parkere bilen lige foran vores garage, fordi det er den korteste vej fra deres bilog over til butikkens indgang og det selvom der er mange ledige pladser ved siden af udkørslen fravores garage.Når man foreligger problemet til de rette myndigheder, er beskeden “man må gerne holde der i 3minutter.HVOR MANGE KAN NÅ IND I EN DAGLIVARE-FORRETNING OG HANDLE på 3 minutter. SVAR: INGENdvs NUL.Det kræver ikke den store matematiske studentereksamen, at regne ud hvad der sker hvis den enestandsning efter den anden forekommer, (DEN FOREKOMMER) så er ens garage/udkørselubrugelig.
Undertegnede ønsker hermed, at stille forslag om at man får indført i Færdselsloven, atSTANDSNING OG PARKERING foran udkørsler/garager er forbudt.Med venlig hilsen en borger på randen af TOTAL SELVTÆGTKenneth Chrøis