Miljøudvalget 2012-13
MIU Alm.del Bilag 237
Offentligt
1232612_0001.png
KEMIKALIEINDSATS 2014-2017INVITATION
Mandag og tirsdag d. 6. og 7. maj 2013 vil relevante nationale aktører på kemikalieom-rådet mødes for at give deres input til den kommende indsats på kemikalieområdet iPompejisalen på Gamle Carlsberg Vej 11, 1799 København V.
Du er en af de relevante nationale aktører!Konferencen vil fokusere på kemikalieområdet inspireret af emner som cirkulær økono-mi, inddragelse af borgere og erhverv, kontrol samt vækst gennem innovation.Den røde tråd igennem konferencen vil være baseret på interaktion og samarbejde, ogundervejs vil der være indsigtsfulde oplæg fra ind- og udland til inspiration for det konk-rete arbejde.

Arbejdet strækker sig over to halve dage:

På den første dag vil vi skabe et overblik over delemner på kemikalieområdet, un-dersøge samarbejdsmuligheder og potentielle samarbejdsformer samt udpege devigtigste underemner, som vil danne udgangspunktet for andendagens konkretearbejde.På dag to vil vi gå i dybden med udformning af anbefalinger til et udvalg af de kon-krete underemner for indsatsen.
Din viden og medvirken er essentiel begge dage, for at indsatsen kan afspejle det bredestmulige spektrum af interesser på området fremadrettet.Sæt kryds i kalenderen mandag d. 6 maj kl. 14-19 efterfulgt af middag, samt tirsdag d. 7.maj kl 9-11.30. I vil senere modtage den officielle invitation.Vi glæder os til at se dig!Med venlig hilsenMiljøstyrelsen og Folketingets Miljøudvalg