Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri 2012-13
FLF Alm.del Bilag 299
Offentligt
1268064_0001.png
1268064_0002.png
TilUdvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Højnæsvej 562610 Rødovre
Rødovre 5. juli 2013
Invitation til Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeriden 18. septemberDanmarks Jægerforbund vil gerne hermed invitere Udvalget for Fødevarer, Landbrugog Fiskeri til besigtigelse af et rævehold med tilhørende træningsfaciliteter forgravsøgende hunde den 18. september.
Program:An- og velkomstUdvalget ankommer kl. 11.30. Velkomst og præsentation af deltagerne v/Claus LindChristensen, formand for Danmarks Jægerforbund, og Wisti Wistisen, medlem afDKK-udvalg og koordinator for godkendelse og inspektioner af rævehold.Fremvisning af ræveholdRæveholdets opholdsfaciliteter fremvises af Henny Andersen, der fortæller om dendaglige pasning og omgang med rævene med henblik på socialisering.Udvalgsmedlemmerne kan stille spørgsmål.Oplæring af hundeWisti Wistisen vil forestå præsentation af oplæring af gravhunde. Det vil blive vist,hvordan ræven udtages af volieren og i transportkasse bringes til og indsættes ioplæringsanlægget. Udvalget kan opholde sig tæt på hund og ræv underfremvisningen og stille spørgsmål.ForfriskningSom afslutning, hvis tiden tillader det, vil udvalget blive budt på en forfriskning.AfgangDer er afgang kl. 12.30, så udvalget kan være tilbage på Christiansborg senest kl.13.40.
Claus Lind ChristensenFormand
Tlf+45 88 88 75 12[email protected]
1
Praktiske oplysninger:1. Adresse: Skovlinien 3, 4735 Mern.2. Kontaktperson ved besøget er politisk konsulent Morten Sinding-Jensen, DanmarksJægerforbund, tlf.: 23930332;[email protected].3. Deltagere:Claus Lind Christensen, formand for Danmarks JægerforbundWisti Wistisen, medlem af DKK-udvalg og koordinator for godkendelse oginspektioner af ræveholdHenny Andersen, næstformand i Dansk Gravhundeklub og ejer af ræveholdetErik Andersen, certificeret oplæringsleder og gravprøvedommerHenrik Johansen, medlem af bestyrelsen i Dansk Kennel Klub.Fritz Heje Hansen, jagtkonsulent, Danmarks JægerforbundMorten Sinding-Jensen, politisk konsulent, Danmarks JægerforbundUd over de navngivne vil der kun være ejere af de hunde, der anvendes tilfremvisningen – endnu ukendt.4. Der kræves ikke anden fodbeklædning end til almindelig praktisk brug.
2