Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2012-13
ERU Alm.del Bilag 68
Offentligt
1186010_0001.png
Fra:Morten SvendstorpSendt:28. november 2012 14:45Emne:Invitation til udvalgets medlemmer
Efter aftale med Karin Gaardsted fremsender jeg følgende invitation til medlemmer i Erhvervs-, Vækst- ogEksportudvalget:Trine Bramsen vil som arrangør invitere Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalgets medlemmer tilDatabeskyttelsesdagen 2013.HvadDatabeskyttelsesdagen, der er tilknyttet Europarådets internationale databeskyttelsesdag, har tilformål at bane vejen for en bedre databeskyttelse i Danmark.Årets konference vil fokusere på tre niveauer af databeskyttelse med relevans i dagligdagen forvirksomheder, myndigheder og set fra borgerens synsvinkel. Der vil være en retlig, etisk ogteknologisk indfaldsvinkel.Europa-Kommissionen, Europabevægelsen, Den Europæiske Tilsynsførende for Datasikkerhed samtENISA er officielle samarbejspartnere for Databeskyttelsesdagen.
HvornårMandag 28. januar 2013 om formiddagen med efterfølgende frokostbuffet (endeligt programfølger) .HvorFællessalen, Christiansborg.
HvemKonferencen er åben for alle, men henvender sig især til offentlige og private beslutningstagere,f.eks. it-professionelle, persondata-ansvarlige i den offentlige og private sektor, HR-managers,jurister, advokater, revisorer og andre rådgivere i privacy og persondatabeskyttelse, virksomheder,der tilbyder privatlivsfremmende teknologier, der ønsker at blive klogere på den allernyeste videnindenfor persondata- og privatlivsbeskyttelse. Men også topledere med ansvar fororganisationsudvikling, politikere samt journalister vil have nytte og interesse i at deltage.Tilmelding skal ske senest 24. januar 2013 på adressen:[email protected]