Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2012-13
ERU Alm.del Bilag 212
Offentligt
1234537_0001.png
1234537_0002.png
Prisoplysning – for begravelse/bisættelseUdover bedemandens egne ydelser kan der forekomme udgifter til underleverandører, f.eks.annoncering, blomster, kremering, gravsten, mindesamvær og kirkegårdsydelser. Bedemandenkan være behjælpelig med at give et overslag på disse omkostninger.
PriserHvid kisteFra kr. xx

Produktbeskrivelse

Eksempel: Dansk produceret kvalitetskiste fra XX-kistefabrik. Prisenangives som inkl. eller ekskl. polstring, dyne, pude og lagensæt.Kister kan leveres i alle farver og i flere ædle træsorter med og udenkors.

Beskrivelse

Kisteilægning og påklædning af afdøde (v/brug af 2 mand betalestillæg).

Produktbeskrivelse

Eksempel: Urner kan leveres i flere forskellige materialer og meddekorationer efter eget valg.

Beskrivelse

Eksempel: Graduerede takster ved kørsel over 5 km.Vognparken/rustvognen består af nyere Mercedes og Volvo i farvernesort og gråmetal.Særlige ruter eller stoppesteder kan aftales.

Beskrivelse

Transport af blomster fra kirke til gravsted.

Honoraret omfatter

Det viste eksempel på ydelser er en bruttoliste. Bedemandenprissætter honoraret og angiver nedenfor priserne for de ydelser, derikke er inkluderet i honoraret.Inkl. alle tillæg for ydelser leveret uden for normal arbejdstid(hverdage uden for kl. 8-16).Ordning af alle nødvendige papirer tilbegravelsesmyndigheder.Koordinering og kontakt til kirke og præst.Koordinering af mindehøjtidelighed.Bestilling af blomster/kranse/kirkepynt.Bestilling og indrykning af annonce.Koordinering af ceremoni ved askespredning.Professionel vejledning såvel før som efter begravelsen,herunder klarlægning af de økonomiske muligheder forkommunale og private tilskuds- og forsikringsordninger.Vejledning om sorggrupper.Tilbud om professionel psykologhjælp.Tilbud om 1 times gratis advokatrådgivning.Udlæg hos underleverandører:– Gravsten– Blomster– Annoncer– Mindehøjtidelighed
Kistelevering og ilægningKr. xx
UrneFra kr. xx
RustvognskørselGrundtakstKilometertakst herudover
Kr. xxKr. xx
BlomstertransportKr. xxHonorarKr. xx
Ekstra tillæg/gebyrerKr. xxKr. xxKr. xxKr. xxKr. xx
– Krematorium– KirkegårdenFremvisning af afdøde i kapel.Udsyngning fra afhentningsstedet.Tilstedeværelse under højtidligheden.Afholdelse af ceremoni ved borgerlig begravelse(mindetale/sang).Foto af kiste/gravsted/blomster.Afmelding og lukning af internetkonti.Ved rustvognskørsel kan der medtages 1 passager.Medvirken ved urnenedsættelse efter ønske.
Ekstra tillæg ved assistance uden for normal arbejdstid.Tillæg for ekstra mandskab ved kisteilægning.Kapelleje/kølerumsleje.Miljøtillæg.Andet: (Angiv arten).