Beskæftigelsesudvalget 2012-13
BEU Alm.del Bilag 195
Offentligt
1256553_0001.png
1256553_0002.png
Kære BeskæftigelsesudvalgHorsens, den 6. marts 2013Invitation til Politisk, kulturel konference 2013 med temaet ”Mit job i fremtiden”.På vegne af 6 branchesektioner* i HK/Privat sektoren, vil jeg gerne invitere dig til at deltage i enPolitisk, kulturel konference lørdag den 5. oktober 2013 fra kl. 13.00-15.00 på Hotel Nyborg Strand.Konferencier: Kåre Qvist.Branchesektionerne har fået mulighed for at sætte rammerne for en Politisk, kulturel konference ogmed temaet for konferencen ”Mit job i fremtiden”, er vi af den opfattelse, at det lige er et tema, derer oppe i tiden.Selve konferencen vil vi sætte i gang med et oplæg fra fremtidsforsker Henning Jørgensen fra ÅlborgUniversitet, hvorefter vi sætter en to timers politisk debat i gang. En debat, hvor vi håber på et bredtpolitisk billede, der kan skabe en god debat. Derfor vil vi meget gerne invitere politikere med politiskeprofiler, meninger, engagementer og mod til at deltage. Så det gør, at vi meget gerne vil have lov til atinvitere dig til at deltage i en sådan debat.Der er mange temaer, der kan drøftes under vores emne, men vi har dog gjort os tanker om bl.a. atdrøfte:Hvordan skal den fremtidige arbejdsmarkedspolitik se ud.Hvad er målsætningen for fuld beskæftigelse med udgangspunkt i udbud og efterspørgselefter arbejdskraft på kort og lang sigt.Hvordan fastholdes den danske fexicuritymodel.Hvad er målsætningen for fremtidig vækst, beskæftigelse og velfærd i Danmark.Og følgende underskrifter herfor kan også være:Rettigheder for dem, der får/har brug for arbejdsmarkedssystemet.Opkvalificering i arbejdsmarkedsindsatsenForbedring og fornyelse af dagpengesystemetReelle jobmuligheder til de arbejdsløseForbedring af jobrotationsordningStatslig/regional styring af arbejdsmarkedsindsatsen
------
Det er 5. gang vi afholder en Politisk, kulturel konference, og det har alle gange været en god succes,der har givet os en god fornemmelse af, at HK medlemmer i høj grad også interesserer sig for atdiskutere politik på mange plan.Netop den politiske debat og direkte inddragelse i aktiviteter er, tror vi, måden til at få skabt fornyetengagement for medlemmerne.Såfremt det hele også vil kunne gå op i en højere enhed med deltagelse fra dig, vil det være utroliggodt.
Vi ser frem til at høre fra dig.Med venlig hilsenPå branchesektionernes vegne:Ole Skovbo Sørensenformand for Branchesektion Transport & Turisme.Tlf. nr.: 41 60 04 72Mail: [email protected]* Kort om branchesektionerne:HK/Privat er opdelt i syv branchesektioner, som hver for sig repræsenterer en række faggrupper. Hver branchesektion ledes afen bestyrelse og repræsenterer i alt ca. 99.000 medlemmer.Branchesektionerne er: Organisationer, IT Medie & Kommunikation, Luftfart, Privat Service, Produktion, Sundhed & Velvære,Transport & Turisme.