Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri 2011-12
L 145
Offentligt
1116145_0001.png
Folketingets Udvalg for Fødevarer,Landbrug og Fiskeri
København, den 8. maj 2012Sagsnr.: 15507Dok.nr.: 382894
Folketingets Udvalg for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har i brev af 2. maj 2012 ud-bedt sig min besvarelse af spørgsmål 51 i forbindelse med forslag til lov om ændring aflov om randzoner, L 145. Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Lene Espersen (KF).

Spørgsmål 51:

”I forlængelse af ministerens besvarelse af L 145 - spørgsmål 16, hvoraf det fremgårkammeradvokatens vurdering ikke kan oversendes til udvalget, jf. kendt praksis i for-hold til eventuelle retssager, bedes ministeren oversende det materiale regeringspartier-nes ordfører har set, og som resten af Folketinget og offentligheden har samme adgangtil, jf. den radikale ordførers besvarelse af spørgsmål i Folketingssalen ved 1. behand-ling af L 145, hvor Camilla Hersom redegjorde for, at "kammeradvokaten har altså un-dersøgt det meget, meget nøje". Dette efterlader indtryk af, at der er materiale til rådig-hed, der kan bruges/være relevant i den offentlige debat af andre end den radikale ordfø-rer.”

Svar:

Jeg formoder, at Camilla Hersom henviser til det mundtlige referat af Kammeradvoka-tens konklusioner, som regeringspartiernes ordførere har fået. Det fulgte samme linje,som den skriftlige sammenfatning af konklusionerne i Kammeradvokatens responsa, dervar vedhæftet besvarelsen af spørgsmål 16.
Mette Gjerskov
/Kim Holm Boesen