Transportudvalget 2011-12
TRU Alm.del
Offentligt
1085826_0001.png
MINISTEREN
TransportudvalgetFolketinget
Dato 28- febriar 2012J. nr.2012-532Frederiksholms Kanal 27 F1220 København KTelefon33 92 33 55
Trafikudvalget har i brev af 8. februar 2012 stillet mig følgende spørgsmål 422(TRU alm. del), som jeg hermed skal besvare. Spørgsmålet er stillet efter ønskefra Kim Christiansen (DF).

Spørgsmål nr. 422:

"Vil ministeren foretage en vurdering af de økonomiske omkostninger samtkonsekvenser for VVM-redegørelsen i forbindelse med den løsning, som Knab-strup Lokalforum foreslår angående udbygningen af Skovvejen, jf. TRU alm.del– bilag 100."

Svar:

Der er i forbindelse med de igangværende VVM-undersøgelser af 3. etape afudbygningen af Skovvejen mod Kalundborg endnu ikke gennemført de nød-vendige kortlægninger af miljø og naturforhold, ligesom der ikke er gennemførtstøj- og trafikmodelberegninger for den strækningen der omtales i henvendel-sen fra Knapstrup Lokalforum.Det er derfor ikke muligt på nuværende tidspunkt at give et skøn over prisenfor at forlænge motorvejen som foreslået af Lokalforum Knabstrup.For så vidt angår den foreslåede udformning af 2. etape omkring Regstrup,henviser jeg til mit svar på TRU alm. del spørgsmål 205.Jeg har endvidere bedt Vejdirektoratet om at have fokus på, at afslutningen af2. etape skal ske på en trafiksikker måde. Såfremt der i forbindelse med motor-vejsprojektets videre forløb skulle vise sig at opstå trafiksikkerhedsproblemer idet nævnte kryds, vil Vejdirektoratet gå i dialog med Holbæk Kommune og po-litiet om en trafiksikker løsning.
Med venlig hilsen
Henrik Dam Kristensen