Skatteudvalget 2011-12
SAU Alm.del
Offentligt
1096375_0001.png
1096375_0002.png
J.nr. 2012-318-0561Dato:23. marts 2012
TilFolketinget - Skatteudvalget
Hermed sendes foreløbigt svar på spørgsmål nr. 441 af 15.marts 2012 Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Ole BirkOlesen (LA).(Alm. del).
Thor Möger Pedersen/Søren Schou

Spørgsmål 441:

Ministeren bedes beregne og redegøre for, hvad samtlige de øgede skatter og afgifter i for-bindelse med finansloven for 2012 betyder for de forskellige familier jf. FinansministerietsFamilietypemodel. Der bedes i beregningerne alene blive regnet på skatte- og afgiftsstig-ninger som følge af skatte og afgiftsstigninger i den vedtagne finanslov for 2012. Der bedesmedregnet, at de afgifter, der pålægges virksomheder, bliver omvæltet på forbrugerneLO-par med lav indkomst og to børn i børnehave og SFO, lejeboligLO-par med to børn i børnehave og SFO, lejeboligEnlig LO arbejder uden børn, lejeboligLO-par med to børn i børnehave og SFO, ejerboligLO-par, ingen børn, ejerboligOffentligt ansatte med to børn i børnehave og SFO, ejerboligPrivatansatte funktionærer med to børn i børnehave og SFO, lejeboligPrivatansatte funktionærer med to børn i børnehave og SFO, ejerboligDirektørfamilie med to børn i børnehave og SFO, ejerboligMetalarbejder og sygeplejerske med to børn i børnehave og SFO, lejeboligMetalarbejder og sygeplejerske med to børn i børnehave og SFO, ejerboligFolkeskolelærer og pædagog med to børn i børnehave og SFO, lejeboligFolkeskolelærer og pædagog med to børn i børnehave og SFO, ejerboligEnlig udeboende student, lejeboligEnlig kontanthjælpsmodtagere uden forsørgelsespligt, over 25 år, lejeboligPar på kontanthjælp med to børn i børnehave og SFO, lejeboligEnlig dagpengemodtager uden børn, lejeboligEnlig førtidspensionist på nyordning, lejeboligPar på førtidspension, ny ordning, lejeboligEnlig førtidspension med mellemste førtidspension, lejeboligEnlig efterlønsmodtager på ny ordning, lejeboligPensionistpar med ATP, lejeboligEnlig pensionist med ATP, lejeboligPensionistpar med ATP, ejerboligEnlig pensionist med ATP, ejerboligPensionistpar med ATP og tjenestemandspension, ejerbolig

Svar:

Det er ikke muligt at besvare spørgsmålet inden for den forkortede tidsfrist. Et ende-ligt svar vil blive fremsendt hurtigst muligt.
Side 2