Forsvarsudvalget 2011-12
FOU Alm.del
Offentligt
1159192_0001.png
24. september 2012
Besvarelse af forsvarsudvalgsspørgsmål nr. 385 stillet af folketingsmedlem Kristian PihlLorentzen, V.Spørgsmål nr. 385:Med henvisning til ministerens svar på FOU alm. del - spørgsmål 342 bedes ministerenoplyse, om generalauditøren har inddraget auditøren i Jylland i udarbejdelsen afindstillingen om en centralisering af auditørkorpset i København, herunder med hensyn tilindhentning af oplysninger om forløb af sagsbehandlingen i Karup, forbrug af tid og pengepå transport samt undervisning og instruktion på skoler og enheder, der skal udsendes, inkl.militærpolitienheder?
Svar:
Generalauditoriatet er anmodet om en udtalelse til brug for Forsvarsministeriets besvarelse.Generalauditoriatet har i den anledning oplyst følgende:”I de overvejelser, der førte til Generalauditoriatets model til sammenlægning afauditørkontorerne, er indgået en lang række oplysninger, herunder vedrørendesagsantal, sagstyper, omkostninger forbundet med transport, tid medgået tilundervisningsaktiviteter, vurdering af dobbeltfunktioner mv.Generalauditoriatet valgte ikke at inddrage medarbejdere eller ledere ved de toauditørkontorer i udarbejdelsen af oplægget til sammenlægning, førendovervejelserne havde konkretiseret sig i den model, der er gjort til genstand fordrøftelse på et auditørmøde og et samarbejdsudvalgsmøde. De synspunkter ogholdninger, der er fremkommet på disse møder – og efterfølgende – indgår iGeneralauditoriatets overvejelser. Det skal for en god ordens skyld bemærkes, atder på begge møder var enighed om en sammenlægning af auditørkontorerne.”
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________HOLMENS KANAL 421060 KØBENHAVN KTELEFON: 33 92 33 20TELEFAX: 33 32 06 55MAIL: [email protected]WEB: www.FMN.DKCVR: 25-77-56-35EAN: 5798000201200