Udenrigsudvalget 2011-12
URU Alm.del Bilag 51
Offentligt
1062273_0001.png
Udenrigsudvalget, Alm. del 2011-12: BilagIngen medlemmer er forpligtet til at udtale sig.Ingen medlemmer har udtalt sig eller henvendt sig.En ansat bekræfter at dokumentet er omdelt.Ingen medlemmer har bekræftet, de har læst bilag.

Denne henvendelse drejer sig om brud på Paris declaration ..

Menneskeret.

Statens embedsmand kan i dag ”svaje” meningsmåling via ngoCAREs netværk i f.eks. det afrikanske land Niger. Manmanipulerer sig til magten. Hvem vinder valget? De nye horder affattige kvinder uden andre muligheder for at få mad end at skrigeet valg for donorstatens program? På bare 20 år er disse netværkvokset til 1 million i år 2009. Og de tæller nu 3 millioner i 2011.Om CARE Danmark siges:”Enkelte lånere er måske nok blevetrigere, men som en gennemsnitsbetragtning har der ikke kunnedokumenteres en positiv virkning”,Mikrofinans: Columbusægeller bare nye problemer? 25.09.09.”For en kvinde i Niger er dentræning hun får som medlem af en spare-låne-gruppe guld værd. INiger opfattes medlemskabet lidt lige som en grad fra Harvard.Det er en adgangsbillet til noget større, siger ..CARE Danmarksprogramkoordinator for Niger..”,CARE: Andelssparekasser fårkvinder i Niger ind i politik 27.01.11. Hvordan ser fremtiden ud?”CARE-projekterne er så at sige mikro-mikro-finans, og slet ikkenoget for vækstorienterede "entrepreneurs". Men måske for dem,hvis børn måske engang kan blive det.”Mikrofinans: Columbusægeller bare nye problemer? 25.09.09. Deres fremtid i Niger udenindtægter, er blevet beskrevet af H.C. Andersen, der skrev omhungersnøden i Danmark 1846, i hans eventyr ”Den lille Pige medSvolvstikkerne”. Dertil læg til at de ofte har problemer medsandheden CAREs såkaldte ”grad fra Harvard”. D.v.s der er ingenmaterialisme til de sultne i anstrengelserne, hvorfor så bruge al dentid? Svaret/anklagen er politik som de fattige ikke selv harformuleret. Danmark har jo forpligtet sig til markedsøkonmi og tilat forsvare demokratiet mod Marx' princip, der siger at ideelt så fårde svageste elever al undervisning (falsk i udvikling viser CAREscase, ingen materialisme i sulten situation).

Bemærk bilagets kilder, stammer fra selve policy-netværket i og

omkring Danida og Industrialiseringsfonden for Udviklingslandene

IFU.

Det er Danida Synthesis of impact evaluations of microcredit, Evaluation Study der taler:”Enkelte lånere er måske nok blevet rigere, men som en gennemsnitsbetragtning har derikke kunne dokumenteres en positiv virkning”,Mikrofinans: Columbusæg eller bare nyeproblemer? 25.09.09.Out-side link til Ulandsnyt!!! klik !!!htlm:http://www.u-landsnyt.dk/nyhed/25-09-09/mikrofinans-columbusaeg-eller-bare-nye-problemer”For en kvinde i Niger er den træning hun får som medlem af en spare-låne-gruppe guldværd. I Niger opfattes medlemskabet lidt lige som en grad fra Harvard. Det er enadgangsbillet til noget større, siger ..CARE Danmarks programkoordinator for Niger..”,CARE: Andelssparekasser får kvinder i Niger ind i politik 27.01.11.Out-side link til Ulandsnyt!!! klik !!!html:http://www.u-landsnyt.dk/nyhed/27-01-11/care-andelssparekasser-f-r-kvinder-i-niger-ind-i-pDanida Synthesis of impact evaluations of microcredit, Evaluation Study, Jens Kovsted,PhD, CBS, Associate Professor Thomas Barnebeck Andersen, PhD, KU og AndreasKuchler, PhD, Syd Dansk Universitet, april (2009). E-mail:[email protected]Søren Mikkelsen Tlf./SMS 22806905hvis man vil læse om CARE Danmarks fiasko i 2009,som burde få alarmklokker til at ringe alle steder.