Sundheds- og Forebyggelsesudvalget 2011-12
SUU Alm.del Bilag 470
Offentligt
1157254_0001.png
HejJeg skriver vedrørende HPV-vaccinen som jeg ikke kan forstå kun er gratis for årgangene 1985-1992. Jeg synes den burde være tilgængelig for alle.Jeg er pt sygemeldt og har mange helbredsproblemer, så da jeg så at man kunne få vaccinen gratisblev jeg usigeligt glad. Men kun i meget kort tid indtil jeg så at den selvfølgelig ikke gjaldt mig forjeg er fra 1983. Jeg forstår ikke hvorfor reglerne skal være sådan og jeg mene de burde bliveændret. Hvis i ser på Facebook på ”vidunderlivet”s side kan i se hvor mange der er ked af at detikke er alle der kan få vaccinen gratis og jeg mener virkelig i burde tage det op til overvejelse.
Dette er en kommentar jeg fik fra Vidunderlivet efter jeg havde skrevet til dem at jeg ikke kunneforstå hvorfor det ikke gjaldt alle:Hej Rikke
Vidunderlivet kommenterede også sit billede.Vidunderlivet skrev: "@Lisa, Rikke med flere:Vi får mange henvendelser fra folk, der af personlige eller generelle grunde synes, at HPV-vaccinenburde gratis for andre end blot årgang 1985-1992.Kræftens Bekæmpelse følger udviklingen nøje. På baggrund af den nuværende forskning er detvores holdning, at HPV-vaccinen som minimum bør være gratis for alle op til 26 år. Det arbejder vistadigvæk på at overbevise politikerne om.Hvis du mener, at HPV-vaccinen bør være gratis for flere end piger i 12-årsalderen og årgangene1985-1992, vil vi opfordre dig til at skrive til folketingets sundhedsudvalg.http://www.ft.dk/Folketinget/udvalg_delegationer_kommissioner/Udvalg/Sundhedsudvalget/Medlemsoversigt.aspxMange hilsner fra Vidunderlivet"
Derfor skriver jeg nu til jer.Med mange hilsner fra Rikke Spohr som virkelig virkelig håber at i ændre på reglerne så jeg kan fåhjælp til også at få vaccinerne gratis.