Sundheds- og Forebyggelsesudvalget 2011-12
SUU Alm.del Bilag 355
Offentligt
1135074_0001.png
1135074_0002.png
Kære medlem af Sundheds- og Forebyggelsesudvalget .Vi sender denne mail til dig i håb om, at du vil deltage i konferencen d.20.september 2012.
Læs mere på :www.hjernebarnet.dkeller :http://www.conferencemanager.dk/hjernebarnet2012
Du må meget gerne videresende vores invitation til studerende, kollegaer samt samarbejdspartnere.Med venlig hilsenTore Breilø,Foreningen Hjernebarnet
Rehabilitering af hjerneskadeOdense Congress CenterTorsdag den 20. september 2012.
Konferencens formål er at samle, præsentere og diskutere forskellige metoder til optræning afhjerneskadede børn.Vi vil her danne rammen for vidensdeling og dialog om danske og udenlandske erfaringer medrehabilitering af hjerneskade samt skabe mulighed for at få en større indsigt i nogle af dissemetoder.Vi ønsker at formidle, hvordan man arbejder helhedsorienteret med hjerneskader, og hvorfor dennetilgang skaber resultater.
MålgruppeKonferencen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med (gen-)optræning af hjerneskadedeherunder beslutningstagere, ledere og medarbejdere i styrelser, regioner og kommuner, forskere,undervisere samt fagpersoner, faglige organisationer, forældre der hjemmetræner eller overvejer athjemmetræne, interesseorganisationer og praktikere.
BaggrundDer har i Danmark været begrænset fokus på rehabilitering af børn med medfødte hjerneskader ellermed hjerneskader erhvervet grundet fejl i arvematerialet. Dette ses i modsætning til det store fokus,der er på metoder til rehabilitering af hjerneskader pådraget efter fødslen.I 2008 blev hjemmetræningsordningen under Servicelovens § 32 vedtaget, hvor det blev muligt forforældre selv at træne deres hjerneskadede barn, uafhængigt af årsagen til hjerneskaden. Forskelligemetoder anvendes i dag i hjemmetræningsprogrammer. En del af metoderne er holistiske i derestilgang og administreres af forældrene. Viden om disse metoder er meget lidt udbredt, og detteresulterer i stor usikkerhed i forbindelse med sagsbehandling af hjemmetræningsordningen.
ArrangørKonferencen arrangeres af foreningen Hjernebarnet.
Tid og stedTorsdag den 20. september 2012, kl. 8.00 - 17.00Odense Congress Center ¶ Ørbækvej 350 ¶ DK-5220 Odense SØ ¶ Tlf. + 45 65 56 01 00
PrisPrisen for deltagelse er kr. 1.445,-Prisen inkluderer morgenbuffet fra kl. 7.30, konferencen, mappe med materialer, kaffe/the og brød,frokostbuffet med 1 øl eller vand samt eftermiddagskaffe/the og kage.
Yderligere informationSpørgsmål vedr. konferencen kan rettes til: Konferencesekretær Kirsten Meyer på:[email protected]eller tlf. 29981466
Tilmeldingwww.hjernebarnet.dkeller:http://www.conferencemanager.dk/hjernebarnet2012