Sundheds- og Forebyggelsesudvalget 2011-12
SUU Alm.del Bilag 34
Offentligt
1033412_0001.png
1033412_0002.png
Konference om udfordringerne på handicap- og socialpsykiatriområdet. Nu er detblevet tid igen, og vi glæder os til at byde velkommen til årets Handicap- ogPsykiatrikonference, som løber af stablen den 30. november på Hotel NyborgStrand. Læs mere nedenfor og foretag en elektronisk tilmelding hér på siden.Kommunerne er i fuld gang med at udvikle nye indsatser på handicapområdet og isocialpsykiatrien. Derfor sætter konferencen i år spot på ”Nye veje til morgendagens indsatser”. Seprogrammet til højre på denne side.Konferencen veksler mellem oplæg i plenum og sessioner, hvor deltagerne kan fordybe sig iforskellige faglige emner. Konferencen sætter bl.a. fokus på følgende:
Hvad er morgendagens udfordringer?Hvilke gode erfaringer har kommunerne allerede høstet, som andre kan lære af?Hvordan dokumenterer vi, at vi når de mål, vi har sat os?Hvilke nye veje skal vi gå fremover, og hvordan opfinder vi nye løsninger?
I sessionerne vil der bl.a. være mulighed for at gå i dybden og høre mere om:
Inklusion på arbejdsmarkedetTværkommunalt samarbejde – hvilke muligheder giver rammeaftalen?Selvbestemmelse og brugerindflydelse – både på handicapområdet og i socialpsykiatrienSammenhængende indsatser til mennesker med sindslidelse og misbrugRehabilitering af borgere med hjerneskade – veje til at videreudvikle indsatsenResultatdokumentation og effektstyring: Erfaringer fra København og ÅrhusImplementering af evidensbaserede rehabiliteringsindsatser i socialpsykiatrien
MålgruppeKonferencen retter sig mod både myndigheds- og driftspersoner: Chefer og medarbejdere, sombeskæftiger sig med handicap- og socialpsykiatriområdet, ledere og medarbejdere i sociale tilbud,herunder selvejende/private tilbud, politikere, medlemmer af de kommunale handicapråd, samtandre aktører på området.
Hvornår30.11.11
StedHotel Nyborg StrandØsterøvej 25700 Nyborg
PrisKr. 1.765,- ekskl. moms
Tilmeldingsfrist29.11.11http://www.kl.dk/hpkonference2011
BetalingsformFaktura sendes efter afholdelse
Antal deltagereTilmelding efter "først-til-mølle"-pricippet - max 500 deltagere
Yderligere informationUdstillerEr du interesseret i at læse om muligheden for at udstille på KL's Handicap- og Psykiatrikonference2011, så klik ind på siden hér:www.kl.dk/udstillerehp11