Sundheds- og Forebyggelsesudvalget 2011-12
SUU Alm.del Bilag 186
Offentligt
1074163_0001.png
1. 2. 2012.TilSundheds- og Forebyggelsesudvalget.Jeg har her et forslag som skal til behandling og godkennelse i Folketinget.Alt hvad der er tidligere er udsendt i denne sag må bare glemmes, da det er dette dokument, som er detofficielle dokument. Det er dette dokument som skal til behandling.Sagens hoveddokumenter er:

Kampen for legalisering af THC.

og

Giv os naturen og det naturlige tilbage!

De er sammensat til et 17 siders dokument.Dokumetationen som sagen bygges på, er i de links som følger dette 17 siders dokument.

Kampen for legalisering af THC,

er en indledning og en beskrivelse over hvad der har sket de sidste ca.100 år. Hamp og medisinalindustri. Et historisk overblik. Kort og komprimert. Set dig grundig ind ihistorien.

Giv os naturen og det naturlige tilbage,

er selve forslaget om legalisering af Hamp, med højt THC-indehold. Dette på det medisinske grundlag at hampolie, med højt THC-indehold, er den ultimativecancerbehandling i nutid. Plantens aktive stof, THC, aktiverer vore syge cellers THC-reseptorer, og tagerlivet af alle syge og unormale celler, som cancerinficerede celler, og holder os på den måde friske. Hvis derekan forstå denne enkle og ukompliserte mekanisme som er i vor krop, så kan dere også forstå at dette er denultimative cancerkur vi så længe har ventet på. Du får ingenting som er bedre og som giver bedre resultater.Og det er

helberedelsesresultaterne

til

Patienterne

som skal styre denne process som kaldescancerbehandling, ikke de økonomiske resultater til de som har aksjer i Big Pharma og cancerindustrien.
Der reffereres til ordet ”naturmedisin” i forslaget. Big Pharma har taget ”patent” på ordet ”medisin”, så hvorder reffereres til ordet ”naturmedisin” så skal det opfattes som ”naturlig tilleggskost.”På spørgsmålet ” Må din henvendelse offentliggøres på Folketingets hjemmeside?” må jeg svare følgende:Jeg forlanger at disse to dokumenter offentliggøres, på Folketingets hjemmeside,”Til

Sundheds- og Forebyggelsesudvalget.pdf”

og ”

Giv os naturen og det naturlige tilbage!.pdf”.

Jeg forlanger også at der kommer et svar på at I har modtaget disse dokumenter. Jeg forlanger også svar påhvilket sagsnummer sagen får, så jeg har en refference. Og hvis det er mulig, hvor lang tidshorrisonten er forat sagen kan komme op til godkennelse i Folketinget.Det haster! Folk dør.På forhand tak!