Sundheds- og Forebyggelsesudvalget 2011-12
SUU Alm.del Bilag 140
Offentligt
1062830_0001.png
PROGRAMved Landbrug & Fødevarers temadagden 6. februar 2012 kl. 10 – 16
”Kan man spise en løftet pegefinger?”Kl. 10.00Velkomstv/ Winnie Pauli, Afdelingsleder, Landbrug & FødevarerKl. 10.10Nutrition: On the plate and around the plateby/ Claude Fischler, Sociologist and Research Manager at the Edgar Morin CentreKl. 11.00 - 11.50Translating science to policy – implications in health communicationsby/ Roger Clemens, Chief scientific officer, Horn. President Inst. Food Techonologists. Adj. professor,Pharmacology and pharmaceutical Sciences, USC School of Pharmacy. Member of the 2010 DietaryGuidelines Committee.Kl. 11.50Præsentation af frokostenv/Nicolai Nørregaard, Køkkenchef Restaurant KadeauKl. 12.00FROKOSTKl. 13.00Nordisk måltidspraksisv/ Lotte Holm, Professor MSO, KU Life, Institut for Human Ernæring / FødevaresociologiKl. 13.30Landbrug & Fødevarer – en stærk aktør på fødevarer, sundhed og livskvalitetGrethe Andersen, Chefkonsulent, Landbrug & FødevarerKl. 14.00MåltidspartnerskabetElse Molander, Kontorchef, Kontoret for Ernæring, FødevarestyrelsenKl. 14.15KAFFEPAUSE + DialogudstillingKl. 14.45"Hvorfor gør I ikke som vi siger?" - om at kommunikere meningsfuldt.v/Birgitte Ravn Olesen, Lektor, cand.comm. phd, RUCKl. 15.15Paneldebat: Pisk eller gulerod?Kl. 15.50Afslutningv/ Winnie Pauli