Socialudvalget 2011-12
SOU Alm.del Bilag 121
Offentligt
1060869_0001.png
Aktiv hele livetaktiv aldring og solidaritet mellem generationerne 2012.
InvItAtIon tIl:Åbningskonference for det europæiske år for2012 er Europæisk år for aktiv aldring og solidaritet mellem generationerne.Vi vil bruge året til at diskutere, hvordan vi skaber de bedste rammer for aktive ældreliv i Danmark.Det er os derfor en glæde at invitere dig til den nationale åbningskonference for året for aktiv aldringog solidaritet mellem generationerne 2012 - og vi håber, at du vil være med til at åbne diskussionen.
Konferencen finder stedtorsdag den 19. januar 2012i Bella Centret,Center Boulevard 5, 2300 København S mellem kl. 14.30 og 18.30.Konferencen vil bl.a. drøfte følgende spørgsmål:Hvad betyder det for den enkelte og for samfundet, at vi lever længere?Hvad betyder det, at mange har et godt helbred i en senere alder?Hvordan sættes ældres ressourcer fri?Hvordan bygger vi bro mellem generationerne?Disse temaer sætter vi til debat under konferencen, hvor der vil være indlæg af dagsordensættendepersoner på området. Journalist Mette Vibe Utzon vil være ordstyrer.
tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet. Der opkræves 500 kr. i deltagerbetaling.Tilmelding skal ske senest den 5. januar 2012.Læs mere og tilmeld dig her www.servicestyrelsen.dk/aktivaldring
Med venlig hilsen
Karen HækkerupSocial- og integrationsminister
Astrid KragMinister for sundhedog forebyggelse
Mette FrederiksenBeskæftigelsesminister
Konferencen arrangeres i et samarbejde mellem Social- og Integrationsministeriet, Beskæftigelsesministerietsamt Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse.