Skatteudvalget 2011-12
SAU Alm.del Bilag 7
Offentligt
1029671_0001.png
1029671_0002.png
Fra:Transportøkonomisk Forening - TØF [mailto:[email protected]]Sendt:5. oktober 2011 10:23Til:Jesper ThinghuusEmne:Konference om Road Pricing og KørselsafgifterØnsker du ikke nyhedsbrevet mere, så frameld dig her.Hvis du ikke ser nyhedsbrevet korrekt, så klik her.
TØF inviterer i samarbejde med Siemens Mobility Division, FDM og DI Transport til konference omdét, alle her en holdning til, men få kender effekterne af -Road Pricing og KørselsafgifterKonferencen finder sted torsdag d. 10. november på Scandic Sydhavnen, og vi håber på mangegæster og livlig debat, for der er højt til loftet.Siden det grønne transportforlig i 2009 har der været politisk fokus på alternativer til de nuværendebilafgifter, der beskatter værdien af bilen frem for brugen. De politiske ønsker er en afgiftsmodel,der i højere grad kan nå målsætninger om klima, luftkvalitet og trængsel.Planerne om et landsdækkende GPS-baseret kørselsafgiftssystem efter hollandsk forbillede blevskrinlagt, da den politiske opbakning forsvandt i Holland. Den nuværende regering ønsker i stedeten betalingsring i hovedstadsområdet.Spørgsmålet er om en betalingsring er svaret på at nå de pol itiske mål om miljø og trængsel ellerom landsdækkende kørselsafgiftssystem reelt behøver afvente det hollandske projekt.TØF sætter med denne konference fokus på kørselsafgifter, fordele og ulemper for forskelligeløsninger samt status på hvor langt den tekniske udvikling er kommet.Programmet er under udarbejdelse, alle medlemmer og interesserede videnholdere opfordres til atkontakte TØF med input til vikler og speakers, det er jo det skønne ved at være en forening.
PRAKTISK:
Tid:Torsdag d. 10. november 2011 kl. 9.30 (9.45) – 15.30.Sted:Scandic Sydhavnen, Sydhavns Plads 15, 2450 København SVPris:Medlemmer af TØF: 1.200 kr. ex. momsØvrige: 1.700 kr. ex. moms.Et personligt medlemskab af foreningen koster 500 kr. for perioden 1. april 2011 til 31. marts 2012.
Nye medlemmer er hjerteligt velkomne.Indmeldelse i foreningen kan ske via webformularen påwww.toef.dk/medlemskab.Find vej:Scandic Sydhavnen ligger et stenkast fra Sydhavn Station, for bilister er der en dejlig stor gratisparkeringsplads, p-bevis kan hentes i receptionen.Tilmelding:Venligst benyt webformularen påwww.toef.dk/konferencer.Du modtager herefter en bekræftelse i din mailboks.Hvis du ikke modtager en bekræftelse fra TØF, er din tilmelding ikke nået frem.Yderlige oplysninger:Kontakt Karen Boyd i sekretariatet på[email protected]eller 7730 3300.