Kulturudvalget 2011-12
KUU Alm.del Bilag 32
Offentligt
1041920_0001.png
Kære Mogens Jensen
Ser du, her på Djursland, hvor jeg nu har bosat mig, har vi noget så eksotisk som en fællesantenne. Ideenom en sådan var sikkert fremragende for 25 år siden da den blev etableret - men det er den godt nok ikkelængere!! Fællesantennen her i byen blev vist meget hurtigt forældet, da den sådan set aldrig blev fælles forandre end netop den vej jeg bor på. Vedtægterne er ligeså forældede og derfor er de også meget svære, atændre på. Kan vi da for pokker ikke snart få frit valg på det her område? Nu faldt jeg tilfældigt over dagensleder i jp.dk - kan ses her:http://jp.dk/opinion/leder/article2606322.ece- den efterlyser også valgfrihed.
Indtil flere udbydere banker på for, at levere varen til os. Senest har vi haft Fibernettet på besøg og de kan jolevere ikke bare TV signaler, men også internetadgang i nogle hastigheder som kan bruges. Nu er jeg far tiltvillinger på snart 7 år, som begge er begyndt at bruge nettet - bevares mest til spil og filmklip - men indenlænge skal de jo udstyres med bærbare PC'ere og vil efterspørge hurtige megabitforbindelser tilomverdenen.
Nu ved jeg godt I først lige er kommet "fadet" inde på Christiansborg, og I har hænderne fulde af økonomisketeorier, stigende arbejdsløshed, udkantsområder osv osv. Men kunne du ikke lige lade et par bemærkningerfalde i Medieudvalget om det her fællesantennetvang og det klart urimelige i det?MvhLars Bo NielsenRyomgård