Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser 2011-12
FIV Alm.del Bilag 13
Offentligt
1035170_0001.png
Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående UddannelserFolketinget, Christiansborg1240 København K.
Ejlskovsgade 3D5000 Odense CTel.: 6545 2461Email: [email protected]www.ffe-ye.dk
Den 6. januar 2012

Vedr. anmodning om foretræde ved Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående

nmodning

Uddannelser

Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise anmoder hermed om foretræde ved Udvalget forForskning, Innovation og Videregående Uddannelser i uge 49, 50 eller 51. Vi ønsker sammen medudvalgte elever og studerende at fremlægge resultaterne fra Studentertopmødet 2011 – et møde hvorelev- og studenterrepræsentanter for alle uddannelsesniveauer diskuterer deres ønsker omentreprenørskab i deres uddan elser. Målet med foretrædet er at sikre, at konklusioneuddannelser.konklusionerne fraDanmarks elever og studerende bliver hørt og måske handlet på.

Baggrund:

Iværksætteri og innovation i undervisningen er omdrejningspunktet, når studerende fra hele landetmødes for at diskutere, hvordan fremtidens uddannelsesmiljø skal se ud. Det sker ved dette årsstudentertopmøde den 17. november i Odense Congress Center.Studentertopmødet finder sted under Global Entrepreneurship Week i uge 46 og arrangeres afengagerede studerende fra studenterorganisationer med fokus på entreprenørskab sammen medFonden for Entreprenørskab – Young Enterprise og projektet Next Generation. Studentertopmødet eren tilbagevendende begivenhed, som startede i 2010.Studentertopmødet er for elever og studerende fra folkeskolen til universiteterne med det til fælles, aatde brænder for iværksætteri og innovation. De unge har det ambitiøse mål at opstille en vision forfremtidens uddannelsessektor, som stiller høje krav til både elever, studerende og beslutningstagere.De formulerede visioner vil blive præsenteret for UdvUdvalget.

Målgruppe for Studentertopmødet:

topmødet:

Ved studentertopmødet vil der være repræsentanter fra hele Danmarks uddannelsessektor – fragrundskolen til universitetet. Det betyder, at der på vegne af over 1 mio. elever og studerende vilfremlægges ønsker og synspunkter til fremtidens uddannelsessektor med fokus på iværksætteri ognspunkterinnovation i undervisningen.
Med venlige hilsner,
Christian VintergaardAdm. DirektørFonden for Entreprenørskab – Young Enterprise