Beskæftigelsesudvalget 2011-12
BEU Alm.del Bilag 208
Offentligt
1115230_0001.png
Kære Mette Frederiksen.Jeg har afsluttet et fleksjob som projektmedarbejder, hvor jeg arbejdede med oversættelse af hjemmesidenfor et galleri i Århus. Ansat pr. 1.4.2011 og stoppet pr 1.10.2011 (Opsagt)

Jeg er stadig indstillet på at skulle arbejde for min fleksydelse i de 20 - 25 timer der bliver tale om

for mit vedkommende. Og supplere op til 37 timer til alm. dagpengesats.

MEN jeg kan ikke se det rimelige i at jeg så efter 2 års ledighed som fleksjobber, skal ned i ydelse til 60 %,jeg er medlem af A-Kasse ( HK) for mine udgifter bliver jo ikke lavere af at være på fleksydelse. Jeg bor i etlille rækkehus, efter lang lang tids ventetid, kom jeg endelig i betragt til et sådant. Det koster ikke engangXXXX kr - óm måneden, men skal jeg ned i ydelse, kommer jeg

også til at flytte.

Jeg har ellers kun ganske almindelige udgifter som telefon, forsikring, husleje, el , varme, kolonihave = (600pr mdr) Min PBS ydelse pr. måned er næsten 10.000 kr. som jeg umuligt kan skaffe hvis jeg sættes ned til60 % af ydelsen, efter to års ledighed.

Jeg er meget opsat på at arbejde som fleksjobber, men hvor skal de manglende jobs komme fra ??

Jeg synes heller ikke at det er OK at flejsjobberen skal ned i ydelse, når man skifter fleksjob. Vore udgifterer lige så store som alle andres.Jeg har tidsskriftet Fleksicirity” læst at fleksordningen i dag kst. Ca 9 mia. kr, men trækkes skat betalt affleksyderne fra, er beløbet skrumpet til ca 3. mia. kr. Desuden medvirker vort alm. forbrug også til at skabejob og omsætning andre steder i samfundet.Så alt i alt, synes jeg det er meget ”snæversynet” hvis det planlagte ændringer gennemføres.
Med venlig hilsenFinn BojsenStennehøj alle 1918270 Højbjerg