Trafikudvalget 2010-11 (1. samling)
TRU Alm.del
Offentligt
938073_0001.png
MINISTEREN
TrafikudvalgetFolketinget
DatoJ. nr.
21. december 20102010-4658
Frederiksholms Kanal 27 F1220 København KTelefon33 92 33 55
Trafikudvalget har i brev af 30. november 2010 stillet mig følgende spørgsmål265 (TRU alm. del), som jeg hermed skal besvare. Spørgsmålet er stillet efterønske fra Per Clausen (EL).

Spørgsmål nr. 265:

"Ministeren bedes gøre rede for, hvorvidt den forbedring af Rejseplanen, deromtales i "Bedre Mobilitet", omfatter, at færgeforbindelser omsider inklude-res."

Svar:

Jeg har forelagt spørgsmålet for Trafikstyrelsen, der har oplyst følgende:”Som udgangspunkt kan Rejseplanen kun give information om de transport-midler, der selv leverer køre- eller sejlplaner til Rejseplanen.Rejseplanen indeholder pt. sejlplaner fra følgende færgeruter: Orø-Holbæk,Hundested-Rørvig, Grenå-Anholt, Ærøfærgerne, Mols-Linien, Samsøfærgen,Fanøfærgen, Alsfærgen, Langelandsfægen og Bornholmerfærgen.De resterende mindre færgeruter leverer - af forskellige grunde - ikke på nuvæ-rende tidspunkt sejlplaner til Rejseplanen. Derfor indgår de ikke på nuværendetidspunkt i Rejseplanen.De projekter, som fremgår af ”Bedre mobilitet”, vil ikke inkludere flere færge-forbindelser i Rejseplanen, da dette ikke var en del af ansøgningen til projektet.Men såfremt færgerne ønsker det fremover, vil de naturligvis kunne indgå iRejseplanen.”
Med venlig hilsen
Hans Chr. Schmidt