Sundhedsudvalget 2010-11 (1. samling)
SUU Alm.del
Offentligt
946612_0001.png
946612_0002.png

HPV udbud - Tildelingskriterier

1.

Tildelingskriterier

Tildeling af kontrakt på rammeaftalen vil ske på grundlag af tildelingskriteriet"det økonomisk mest fordelagtige tilbud".
I underkriterierne anvendes betegnelserne Summary of Product Characteristics(SPC) og European Public Asssessment Report (EPAR). Der er nærmere rede-gjort for disse betegnelser i vedlagte notat.
SSI vil i den forbindelse lægge de nedenfor anførte underkriterier til grund medden anførte vægtning:

1.1

Effektivitet (35 %)

Effektivitet vurderes ud fra gældende Summary of Product Characteristics (SPC)og European Public Asssessment Report (EPAR) på tidspunktet for afgivelse aftilbud.
Ordregiver lægger ved effektivitetsvurderingen af vaccinen vægt på vaccinensforebyggelse af HPV relateret cancer og vaccinens forebyggelse af svære forsta-dier til HPV relateret cancer.
Der vil i vurderingen blive lagt vægt på vaccinens godkendte indikation til fore-byggelse af cancer og vaccinens godkendte indikation til forebyggelse af sværeforstadier til cancer.
.

1.2

Risiko (30 %)

Risikomæssige aspekterUnder risikomæssige aspekter ved anvendelse af produktet vil ordregiver læggevægt på art og hyppighed af bivirkninger vurderet ud fra gældende SPC og EPAR
på tidspunktet for afgivelse af tilbud. Der vil være tale om en konkret lægefagligvurdering af den enkelte bivirkning og summen af bivirkninger i relation til artog hyppighed. Det vægter positivt, at der er ingen eller så få og så lidt indgri-bende bivirkninger som muligt.
Om den konkrete lægefaglige vurdering af bivirkninger bemærkes supplerende,at såfremt den tilbudte vaccine alene indeholder bivirkninger, der i art og hyp-pighed vurderes at være af en sådan begrænset karakter, at det ikke kan på-regnes at få betydning for programmets tilslutning (dvs. udbredelsen af vaccina-tionsprogrammet) og bivirkningerne generelt ikke skønnes at være værre endbivirkningerne ved andre vacciner, der pt er i det Danske Børne vaccinations-program, vil vaccinen få den bedst mulige vurdering på dette kriterium.

1.3

Pris (25 %)

Der skal angives en pris pr. dosis i multipakninger, idet tilbudsgiver skal angivesin sin pris for hvert kontraktår i vedlagte prisskema. Der ønskes lavest muligpris på pr. dosis.
SSI vil ved evalueringen af underkriteriet Pris lægge til grund, at 25 % af indkø-bene under rammeaftalen finder sted i hvert år af kontraktens 4-årige løbetid,jf. pkt. 10.3 om tilbudsgiveres mulighed for at angive forskellige priser gælden-de for hvert enkelt kontraktår.
Det understreges, at forholdet 25/25/25/25 er baseret på et skøn, der er foreta-get til brug for tilbudsevalueringen, og at SSI ikke er forpligtet heraf i forbindel-se med de efterfølgende bestillinger.

1.4

Effektivitet vedrørende forebyggelse af kondylomer (10 %)

Ved vurdering af dette underkriterium lægges der vægt på vaccinens effektivitetvedrørende beskyttelse mod kondylomer ud fra gældende SPC og EPAR. Der vilved vurderingen kun blive lagt positiv vægt på vaccinens godkendte indikationtil forebyggelse af kondylomer.