Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri 2010-11 (1. samling)
FLF Alm.del
Offentligt
968966_0001.png
Folketingets Udvalg for Fødevarer,Landbrug og Fiskeri
København, denSagsnr.: 9226Dok. nr.: 211493
Folketingets Udvalg for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har i brev af 25. februar 2011stillet følgende spørgsmål nr. 215 (Alm. del), som hermed besvares. Spørgsmålet erstillet efter ønske fra Bjarne Laustsen (S).

Spørgsmål 215:

”Vil ministeren oversende kopi af kontrolrapporterne fra kontrolbesøget hosbestyrelsesmedlemmerne af dansk pelsdyravlerforening fra 2010?”

Svar:

Jeg har forelagt spørgsmålet for Fødevarestyrelsen, der oplyser følgende:”Fødevarestyrelsen har kontaktet Kopenhagen Fur for at få oplysninger om DanskPelsdyravlerforenings bestyrelsesmedlemmer../.På baggrund heraf har Plantedirektoratets og Fødevarestyrelsens Veterinærrejseholdidentificeret 12 kvitteringsbreve for besætningskontrol udarbejdet af Plantedirektoratetog en veterinær kontrolrapport udarbejdet af Fødevarestyrelsens Veterinærrejsehold,som vedlægges.De pågældende rapporter vedrører kontrol af farme, hvor bestyrelsesmedlemmer i DanskPelsdyravlerforening er oplyst som ejer eller ansvarlig. Det kan ikke udelukkes, at derkan være yderligere farme, hvor bestyrelsesmedlemmer har økonomiske interesser,f.eks. i form af anparter eller lignende.”
Henrik Høegh
/Katrine Lindegaard