Sundhedsudvalget 2010-11 (1. samling)
SUU Alm.del Bilag 269
Offentligt
987499_0001.png
987499_0002.png
Invitation til Sundhedsudvalget
Den 26. april 2011
DANSK SYGEPLEJERÅD
I anledningen af lanceringen af Dansk Sygeplejeråds landsdækkendekampagne ”Sygeplejens År” den 12. maj inviteres I til at være med tilat skyde kampagnen officielt i gang. Det sker med et cykelløb, hvorder vil være en velkomst ved Nørre voldgade/ Teglgårdsgade kl.18.15. Det er en hyggelig social begivenhed, hvor vi sætter fokus påSygeplejens År. Vi cykler fra Ørstedsparken ca. kl. 18.40 og slutterruten ved DR’s Aftenshowet ca. kl. 19.15, som live viser feltet cykleover mållinjen. Da det er et cykelløb, kan tiden være en usikker fak-tor, så der tages forbehold for diverse ændringer. I er inviteret til pådenne dag at sætte et særligt fokus på sygeplejefaget i fællesskab medsygeplejersker og de vigtigste beslutningstagere på området.Vi – sygeplejersker og beslutningstagere – sætter i fællesskab fokuspå sygeplejefaget. Som en del af cykelløbet samler vi ind til de hjem-løse i København, hvor sygeplejersker daglig gør en stor indsats for atskabe en bedre sygepleje for de socialt udsatte. For hver cyklet kilo-meter bliver der givet et bidrag til fordel for de socialt udsatte i Kø-benhavn. Kampagnen Sygeplejens År sættes blandt andet i gang forat sætte yderligere fokus på, hvordan sundhedsvæsenet i fremtidensikrer den bedst mulige behandling og kvalitet for patienterne ogborgerne, og hvilken rolle sygeplejerskerne vil få i fremtidens løsnin-ger for sundhedsvæsenet.Deltagerne vil være flere hundrede sygeplejersker, repræsentanter frasygeplejerskernes Faglige Selskaber, Indenrigs- og SundhedsministerBertel Haarder, Formand for Danske Regioner Bent Hansen m.fl. Del-tagerne cykler gennem byen for at sætte fokus på sygeplejerskernesgode og sociale sammenhold. Jeg deltager selv i cykelløbet og vil ger-ne invitere jer til også at deltage. Vi har ekstra cykler med, som I vilkunne låne.
The Danish Nurses’OrganizationSankt Annæ Plads 30Postboks 1084DK-1008 København KEkspedition:Mandag–torsdag 10.00-16.00fredag 10.00-15.00Tlf.Fax+45 33 15 15 55+45 33 15 24 55
[email protected]www.dsr.dk
Da cykelruten går forbi Christiansborg, vil vi tillade os at foreslåSundhedsudvalget/ Christiansborg at være vært for et glas vand, nårcyklisterne kommer forbi. Man kunne f.eks. opstille et par borde for-an hovedtrappen på Christiansborg, hvor cyklisterne kunne holde etlille pit-stop. Det kunne være festligt, hvis Sundhedsudvalget vil delevandet ud til de cyklende iført parti T-shirt, så cyklisterne kan gen-kende de forskellige medlemmer af Sundhedsudvalget.Hvis I har mulighed for at deltage, modtager vi gerne svar på[email protected]Jeg ser frem til at høre fra jer.
Med venlig hilsen,Grete Christensen, formand for Dansk Sygeplejeråd
Side 2 af 2