Socialudvalget (SOU) Alm. del

Samling: 2010-11 (1. samling)

Spørgsmål 530

Vil ministeren venligst i forlængelse af den seneste tids voldsomme knivoverfald rette henvendelse til - gerne med supplerende svar fra Justitsministeriet - et udsnit af SSP-medarbejdere, folkeskoler, klubber, dørmænd og politi i Københavnsområdet og i Aarhusområdet med henblik på at høre om årsagerne til de unges adfærd? Hensigten med spørgsmålet er, at f.eks. to-tre skoler samt en række andre relevante aktører kunne spørges om deres vurdering med henblik på at høre deres bud på de kulturelle og sociale tendenser, der får unge til at markere sig så voldsomt i nattelivet.
Dato: 26-07-2011
Status: Ikke besvaret
Dokumentdato: 26-07-2011
Modtaget: 26-07-2011
Omdelt: 26-07-2011

Spm. om at rette henvendelse til udsnit af SSP-medarbejdere, folkeskoler, klubber, dørmænd og politi i Københavns- og Århusområdet med henblik på vurdering af unges adfærd i nattelivet, til justitsministeren

Spm. om at rette henvendelse til udsnit af SSP-medarbejdere, folkeskoler, klubber, dørmænd og politi i Københavns- og Århusområdet med henblik på vurdering af unges adfærd i nattelivet, til justitsministeren (pdf-version)
Html-version