Socialudvalget 2010-11 (1. samling)
SOU Alm.del Bilag 364
Offentligt
1023309_0001.png
1023309_0002.png
Center for frivilligtsodalt arbejdeOdense, august 2011
N y e k u r s e r o g n e t v æ r k - I det frivillige sociale arbejdeCenter for frivilligt socialt arbejde har hermed fornøjelsen af at sende dig de nye kursuskata-loger for efterårssæsonen 2011.Uddannelsespuljen - gratis tilbud til frivillige og ansatteI kataloget Kurser og netværk- Uddannelsespuljen efterår 2011 finder du tilbud, som erblevet til med støtte fra Uddannelsespuljen for frivillige. Her finder du kurser og netværk iemner, der er relevante for både frivillige og ansatte i det brugerrettede frivillige sociale ar-bejde.Vi indbyder i efteråret også til fyraftensmøder. Se også afsnittet "Andre tilbud ved Center forfrivilligt socialt arbejde", hvor du kan læse, hvordan du kan få gratis støtte og vejledning til dinforening.Kursusbeskrivelserne i kataloget udformet i en forkortet version. De fulde beskrivelser finderdu på www.frivillighed.dk.Vi åbner for tilmeldingerne på de enkelte tilbud den 15. august 2011 kl. 10.00.Foreningshøjskolen - kurser i kapacitetsopbygning og organisationsudviklingI kataloget Foreningshøjskolen finder du de tilbud, som Center for frivilligt socialt arbejdeudbyder med deltagerbetaling i efteråret 2011.Aktiviteterne under Foreningshøjskolen retter sig især mod emner af relevans for den dagligeledelse, drift og strategiske udvikling af din frivillige forening. Kataloget er tilgængeligt påwww.frivillighed.dk. hvor du allerede nu kan tilmelde dig kurserne.
Diplomuddannelse for ledere i frivillige organisationerI regi af Foreningshøjskolen udbyder vi i efteråret det første modul 'Ledelse i frivillige organi-sationer' i en ny diplomuddannelse for ledere i frivillige organisationer. Uddannelsen er blevettil i samarbejde med University College Lillebælt. Læs mere i den vedlagte folder.Ønsker du flere eksemplarer af katalogerne tilsendt, eller har du spørgsmål vedrørendekurserne, er du velkommen til at kontakte os på telefon 66 14 60 61 eller e-mail:[email protected].
Med venlig hilsen
,bfc huiåéVibeke BundgårdKoordinator af Udcfannelsespuljen
$Ole MadsenKoordinator af Foreningshøjskolen"Laust KristensenCenterlederE-mail: [email protected]www.frivillighed.dkAlbanigade 54 E, 1 .salDK - 5000 Odense CTlf +45 66 14 60 61
-
?-.
M.