Skatteudvalget 2010-11 (1. samling)
SAU Alm.del Bilag 55
Offentligt
915689_0001.png
BKD logo13. november 2010
NNF logo
MIFU logo
Invitation til frokostmøde
Efter et samarbejde med MF Ole Vagn Christensen har vi fået mulighed for at invitere til et frokostmødemed det formål at diskutere afgift på mættet fedt og dens konsekvenser, samt mulighederne for atgennemføre afgiften på en måde, så den ikke bliver konkurrenceforvridende.

Torsdag 9. december 2010 kl. 12.00 – 13.00 i Proviantgården, Rum D

Til stede vil være repræsentanter for de tre nedennævnte organisationer samtProfessor Steen Stender, Institut for Human Ernæring, der vil fortælle om den nyeste viden ommættet fedt.Advokat Henrik Peytz, Nielsen og Nørager, der vil fortælle om navnlig de EU retligeproblemstillinger.
Følgende er inviteret til at deltage:Medlemmerne af Folketingets Skatteudvalg, Fødevareudvalg og SundhedsudvalgSkatteministeriet, Fødevareministeriet, SundhedsministerietForbrugerrådet, Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen og Diabetesforeningen.
Tilmelding venligst af hensyn til bestilling af sandwich senest tre dage før mødet til [email protected]
Vel mødt 9. december kl. 12.00Med venlig hilsenBager- og Konditormestre iDanmarkCarsten WickmannDirektørFødevareforbundetNNFOle WehlastForbundsformandMargarine ForeningenMIFUFrederik MadsenGeneralsekretær