Miljø- og Planlægningsudvalget 2010-11 (1. samling)
MPU Alm.del Bilag 84
Offentligt
905199_0001.png
905199_0002.png
905199_0003.png
905199_0004.png
905199_0005.png
905199_0006.png
905199_0007.png
18-10-2010Til folketingets miljøudvalg
Havde i dag møde med Henrik Dam Kristensen om løsningen på den globale opvarmning og i denforbindelse bad han mig om at så kortfattet som muligt at redegøre for løsningen. Det vil jeg så prøveefter bedste evne, men det er svært at få 15 års seriøst privatforskning skåret ned til et minimum på etpar sider, men kortfattet er problemet relativt nemt at løse.Jeg har lokaliseret problemets centrum. ( dette er bekræftet af Anne Mette Jørgensen, Centerleder DMI)I virkeligheden skal vi bare ind i problemets centrum og punktere et naturfænomen. Et naturfænomender er skabt på grund af ørkendannelse.For bare 5000 år siden fandtes fænomenet ikke. Da var Sahara grøn og frodig. Løsningen er ganskeenkelt en pibeline fra alperne over middelhavet ind i problemets centrum.Ved at gå ind i alperne i 200 m højde og bruge rent smeltevand "hvoraf 90 % render ubrugt ud i havet"bruge tyngdekraften til at fremføre den mængde vand der er påkrævet til at punktere naturfænomenetmed både på den nordlige og den sydlige halvklode. Rent fysisk vil jeg ved at genskabe den manglendelandfordampning i problemets centrum skabe termiske op- og nedvinde og ved at ligge at 61 km bredtfordæmpningsbælte fra Middelhavet ind til centrum af problemet skaber jeg fralands- og pålandsvind.Der skal ikke bruges så meget vand til dette, da der er rigeligt med vand i atmosfæren og det vand, derbliver fordampet vil jo bare være genbrug og falde som regn igen. Men det som jeg bedst kansammenligne det med, er at jeg i princippet gør det i atmosfæren som man i gamle dage slukkedeskovbrand ved at tænde modiid.Dette er så kortfattet som det er muligt at koge 15 års arbejde ned til.
Jeg vedlægger dokumenter som jeg mener belyser emnet, bl.a. skyens funktioner.
Med venlig hilsenKnud KnudsenHjortlundvej 2 C, Filskov7200 Grindsted
P.S. Det er ikke muligt i tide at reducere C02 i tide til at imødegå den ultimative katastrofe med renteknologi, "men ren teknologi er bydende nødvendig på den lange bane" Det er heller ikke muligt i tideat plante os ud af problemet i tide. Derfor har verden kun en mulighed tilbage og det er at få kontrol overtemperaturstigningerne. Hvilket er teknisk muligt med enkelte anlæg og det kan lade sig gøre på enøkonomisk bæredygtig måde.
StOEJt
Skyens funktioner
1. Fremføre rcgp,2, Skyggejag mellem so) og hav samt skyggelag over regnskov - AmazonaJ. Pasatvinde under sky4. ShieU eÆfektjDedkBlingaf hav5. Overflade afsky, tilrxLgdftasming af sotens stråler ud i rummet6. Ingen sky* solen bager direkte på hav, havet lagrer varme. El Ninio cfJBckten
Aliså ingen aky = ingen 1 - 5 - 3 - 3 - 4 - 5
Godkendt af DMI
Att. Sir Richard BransonPå vegne afMiljøgruppen
"En bedre verden" (ved Knud Knudsen)"Muslim Aid"(ved Abduhl Wahid Pedersen)(ved Michael Lodberg)
Den humanistiskeInstutition"Dugnad"
Gør vi krav på den, af Dem, udlovede dusør.Det er ganske enkelt at få kontrol over klimaændringerne.Det er nemlig ikke det menneskeskabte udledning af Co2, der er skyldi den globale opvarmning. Det er dog et for værende element.Den direkte årsag er ørken spredelse.Hvert år udvider ørkenerne sig med ca 70.000 Km'.Dette svarerer til et areal på størrelse med Irland. Så den Co2 Irlandville have optaget, er om et år væk.Det hele skal ses over en periode på blot 5.000 år.For 5.000 år siden var Sahara ikke en ørken, men en gigantisk slettemed skov og anden vegetation.I dag udgør Ørken massen 22% af klodens land areal.Regnskoven udgør 3 % af klodens areal.Det er ikke svært at regne ud at kloden over en kort periode på5.000år har mistet evnen til at optage Co2 7 gange i forhold tildengang.Det er ganske rigtigt at det er ren energi der skal satses på, men det eren videnskabelig kendsgerning at mennesket ikke i tide kan reducereCo2 inden katastrofen indtræffer.Det er også en kendsgerning at verden ikke kan nå at beplante sig udaf dette i tide "permacultura"Det er et Globalt problem og kan kun løses Globalt.Ydermere kan det kun løses i tide ved at nedkøle kloden sombeskrevet her med tekniske anlæg.
Vi er i stand til med en teknisk løsning, varende over en 4-5år, at fåkontrol over klimaet og derved få indhentet tid, til at udvikle en renenergi. Som du kan se vil de positive følgevirkninger der følger med,vil også Permaculturaen komme til sin ret.Der vil ikke være negative konsekvenser for miljøet.
Projektet kan kun sættes i gang for en sum af 900 milliarder dk kr,men vil til gengæld, over en periode på 10-14 år, kunne komme udmed overskud på samme beløb.Finansiering bør ske med hjælp fra FN, EU, G20 landende og Verdensbanken.Ifølge Prins Charles Haster det med en Global Politisk løsning, da denreelle modstander i det her er tiden, og den er en ubønhørligmodstander.Knud Erik Jensen KnudsenMichael LodbergAbdul Wahid Pedersen
"Muslim Aid"Blågårdsgade 512200 København NDanmark
Løsningen er den samme. Uanset om de! ermenneskeskabt eller ej. Statsministeren ogMiljøministeren, har nu i små 2 år, holdt denne herviden skjult for verden. Vi er udsat for statscensur.Alle medier og vores demokratiske rettigheder blivernægtet. Da de 5 første trope insekter har krydsetden danske grænse, Opfordres de til at gribeind.(Pandemier)Vi kan kun undgå katastrofen, hvis vibliver hørt i tide på gruppens vegne,
Knud KnudsenToftevej 36 A9400 NørreSundbv
^ D e n globale forklaringJodennefpntag Nr.Soters
Nr,3
Nr, 3
Nr. 4
^}ens Olaf Pepke PedersenDiagram 1.Forklaring til billedet du ser herunderDer var en rumforsker der mente at solen var blevet varmere dette er ikke korekt, men jegkan godt forstå at han har draget denne konklution, selvom den er forkert.
Det skyldes ikke at solen er blevet varmere, men at klodens varme flader er blevet større,(Ørken spredningen ) Ørkerne er selvforseglende og ikke menneskeskabt, ørkenerne spredersig ca. årligt 70.-000 kvadrat kilometer.Det svarer til et areal på størrelse med Irland.Figur 1.skulle vise at skyen blev opløst brændt af hurtigere fordi solen var blevet varmere det erforkert det er den globale skymasse der er blevet mindre på grund af den hastigt aftagendelandsfordampning. [Se skyen funktion) Som med Følger.Figur 2.det er Jens Hesselbjerg's [D.M.f) løsning model han vil have spejle ud i rummet som kantilbagekaster solens stråler [Varme) ud i rummet[Se igen skyens funktion) det gør vi ved at genskabe skymassen er at vi genskaber den globalevæske balance.Figur 3.Figur nr. 3 er Egil Kåås Tidligere centerleder D.M.I der mener at et vulkan udbrud op istratosfæren ville kortvarigt løse problemet idet han mener at asken vil forhindre solensvarme i at nå klodens varme plader og igen, påvirke klodens negative, [se igen skyensfunktion) skyens overflade funktion er netop at kaste varmen tilbage ud i rummet, man kannu ikke fremkalde et vulkanudbrud efter behag men vi kan genskabe samme virkningnaturligt ved at genskabe klodens væske balance i problemets centrum [ Sahara)Figur 4.Det er ikke svært at se fællesnævneren i figurerne, figurerne viser miljøgruppen's løsningmodel nemlig at gå ind i problemet's centrum og ved naturlig fordampning fra dette centrumat genskabe det manglende skydække og i øvrigt skabe kontroleret nedkøling af verdenshavene og forhindre at verdens havene vil stige.ved at gå ind i centrum er vi i stand til ved hjælp af centrifugalkræft at nå ud til de fireverdenshjørner, amazonas der mangler 16 m. nedbør om året, australien der er ved at udtørerpå den sydlige halvkugle.På den Nordlige halvkugle den Ibirske halvø Grækenland Kazakstan Californien.Vi vil også imøde gå skovbrande det skal ses i lyset af at i 2006 var der over 35.000skovbrande.Men set globalt er det vigtigt at komme igang da tiden er den ultimative modstander hvis viskal normalisere klimaet er rettidigt omhu nu.vi anser yderlig forsinkelse som katastrofal da tidspunktet for at verden kan gøre nogetoverhovedet snart vil være forpasset så vi må anmode om at udvise rettig omhu.jeg skal også gøre opmærksom på at vi står til rådighed for dem og jeg vil være i KBH igen d.4.2-08 og vil se om det vil være belejligt at træffe dem igen på vegne af Miljø GruppenEn bedre Verden.
Positivliste:Indeholder 9 punkter:Stopper den globale opvarmning.Afskaffer hungersnød (begrænser).Begrænser klimaflygtning til ÉU.Redder ca. 22.000 dyrearter.Redder menneskeliv i Afrika.Skaber ca. 50 millioner arbejdspladser i Afrika.Skaber 5-10 millioner arbejdspladser i EU.Mindsker spændingerne i Mellemøsten.Dæmper terror/medvirker måske til fred.
Disse positive punkter kan opnås ved fremføring afvand via pipelines fra Alperne til Sahara.